PAOLO BARBATO ZVIJEZDA VEČERI

Tech-house spektakl na čudesnoj lokaciji pola sata od Rijeke! ‘Hilltop’ party sredinom srpnja bit će jedan od plesnih vrhunaca ljeta

Hilltop na predivnoj lokaciji Kaštela Drivenik 16. srpnja donosi vrhunski line-up koji predvodi legenda house glazbe Paolo Barbato

Na čudesnoj lokaciji Kaštela Drivenik u Vinodolskoj općini, na svega pola sata vožnje automobilom od Rijeke, priprema se vrhunski koncert elektroničke glazbe s atraktivnim line-upom koji predvodi legenda house glazbe Paolo Barbato, talijanski DJ i producent itekako dobro poznat na ovim prostorima.

Poznat po svojem glazbenom i koncertnom konceptu/serijalu Oldies Goldies, gdje nepogrešivo bira house klasike i predstavlja ih u novom ruhu za sve generacije ljubitelja te podvrste elektroničke glazbe, Barbato je već više od 30 godina omiljeni gost svih eminentnijih klubova i glazbenih festivala u Italiji, Sloveniji, Austriji, Hrvatskoj… gdje redovito svojim miksevima izaziva plesnu euforiju. Nema sumnje da će tako biti i 16. srpnja u magičnom Kaštelu Drivenik!

Na Hilltop w/ Paolo Barbato spektaklu u Château Drivenik s kojeg se prostire nevjerovatan pogled na dolinu i Tribaljasko jezero, glazbenu podršku pružit će mu Tom Bug, Life4Funk, J.Popowitch i Nefas.

Organizatori najavljuju jedinstveni doživljaj zahvaljujući i vrhunskoj audio-vizualnoj opremi a sve će upotpuniti nastup odnosno sudjelovanje djevojaka iz plesno.akrobatske skupine Red Rays.

“Napunite se s puno ljubavi, ulaštite svoje cipelice plesalice i dobro se namažite kremom za sunce jer počinjemo već u 20 sati”, poručuju organizatori.

EARLY BIRD TICKET LINK:

https://www.entrio.hr/event/chateau-drivenik-w-paolo-barbato-11704

Koncertni program trajat će sve do zore odnosno ranih jutarnjih sati, točnije – do 6 sati u nedjelju 17. srpnja!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari