TELEVIZIJA Stiže ‘Bull’, serija nastala prema životnoj priči dr. Phila, psihogurua slavne Oprah

Od 12. studenoga na program RTL2 stiže hvaljena dramska serija „Bull“, koja je prikazivanjem na CBS-u postigla golem uspjeh. Seriju, inspiriranu biografijom psihologa dr. Phila McGrawa iz „Oprah Showa“, možete pratiti od ponedjeljka do petka u terminu u 20.35 sati

Prije nego što je Phil McGraw postao globalno poznat, imao je zanimljivu karijeru u području konzaltinga i odvjetničkih usluga. Michael Weatherly utjelovio je Jasona Bulla, vrhunskog psihologa, vlasnika tvrtke koja razvija strategiju obrane klijenata tako da dubinski analizira porotu. Bull kombinira psihologiju, informatiku i vlastitu intuiciju kako bi na svakom slučaju procijenio kako će reagirati porota, odvjetnici, svjedoci i optuženi, a uz sve to – toliko je šarmantan i duhovit da mu nijedna žena ne može odoljeti.

„CBS uistinu zna što odabrati publici kako bi uživala i jako sam sretan što su mene odabrali za glavnog lika. Tumačim Jasona Bulla, koji razmišlja izvan okvira kako bi pobijedio u svojim slučajevima. Proces suđenja uvijek je zanimljiv, kao i to je li netko kriv ili ne, a serija ‘Bull’ daje nam nadu da će nevini ljudi biti oslobođeni na vrijeme“, rekao je Michael Weatherly, koji je svjetsku slavu stekao glumeći trinaest godina agenta Anthonyja DiNozza u seriji „Navy CIS“.

„Nakon snimanja ‘NCIS-a’ mislio sam uzeti malo slobodno i putovati s obitelji, ali jednostavno nisam mogao propustiti ovu sjajnu priliku jer uz to što mi se sviđa lik, na projektu radi fantastična ekipa“, rekao je Michael.

Naime, Philu McGrawu, koji je i izvršni producent serije „Bull“, a napisao je i scenarij, pridružili su se Paul Attanasio, scenarist „Donnieja Brasca“, Rodrigo Garcia, redatelj serije te slavni Steven Spielberg! A uz Michaela Weatherlyja, jaku glumačku postavu čine Freddy Rodriguez, Geneva Carr, Jaime Lee Kirchner, Annabelle Attanasio i Chris Jackson.

Ne propustite napetu dramsku seriju „Bull“, inspiriranu biografijom slavnog psihologa, od ponedjeljka do petka od 20.35 sati na RTL2!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari