'NIJE VAŽNO JESTE LI PRVI'

Video | Tereza Kesovija se čula s Mrletom i otkrila što mu je poručila: ‘Morate upaliti sve motore koje imate’

‘Maloprije sam ga čula, Mrleta, moga Mrlu. Ja kažem kako si mi Mrle moj, kako je Prlja, a kaže nešto je natečen, nešto se prehladio, a ja kažem, ma ne, morate izdržati u finalu, morate upaliti sve motore koje imate da budete najbolji. Nije uopće važno jeste li prvi, morate biti najbolji’

Stanje glasnica Zorana Prodanovića Prlje postao je nacionalni problem broj jedan.

Toliki, da ga je odmah nazvala Josipa Lisac i objasnila mu da mu treba meda i đumbira u velikim količinama. I tako bez prekida, do subote. Jedni se kunu u sirova jaja, drugi u mlaki čaj, treći u puno vode.

Ali mi smo savjet odlučili potražiti od dive koja besprijekorno pjeva već 65 godina, koja je pjevala u pariškoj olimpiji i koja bez greške pjeva na 10 jezika.

Tereza Kesovija kaže da ona recimo uopće ne čuva glasnice.

“Imala sam četiri operacije na glasnicama”, prisjeća se pa upitana oko čaja, kaže da ga pije samo kad je prehlađena.

“Kad mi ga daju kažem zdrava sam, ništa mi nije. Ide mi na živce”, rekla je.

Što se tiče toga prati li Let 3, govori: “Let 3 ne pratim, ja ih volim, normalno da gdje god jesu, tu sam ja, ako ne fizički, onda duhom”.

“Nisam mogla doći sebi da su ušli u finale, od radosti. Jer smo željeli to, ali željeti i biti siguran, velika je razlika jer nikad ne znaš kako će ljudi reagirati, a reagirali su sjajno. Maloprije sam ga čula, Mrleta, moga Mrlu. Ja kažem kako si mi Mrle moj, kako je Prlja, a kaže nešto je natečen, nešto se prehladio, a ja kažem, ma ne, morate izdržati u finalu, morate upaliti sve motore koje imate da budete najbolji. Nije uopće važno jeste li prvi, morate biti najbolji”, dodaje.

“Imaju jako puno obožavatelja, jako. Navodno su sve moguće društvene mreže ekspolodirale od vijesti o njima”, zaključuje, donosi RTL Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari