CRNO NA BIJELO

TEST POTVRDIO: Talijanski pobjednik Eurosonga nije se drogirao u finalnoj noći

Foto: Twitter/Eurosong

Vodeći pjevač talijanskog glam rock benda Maneskin koji je pobjedio na ovogodišnjem natjecanju za pjesmu Eurovizije prošao je testiranje na drogu, time dokazujući da se nije drogirao tijekom finalne noći natjecanja, prenosi Reuters.

Europska unija radiotelevizije (EBU) objavila je da su proveli temeljnu analizu onoga što se događalo u subotu. Pitanja o mogućoj upotrebi droga uslijedila su nakon snimaka Davida kako se nagnuo nad stol tijekom televizijskog prijenosa uživo koji je gledalo oko 200 milijuna gledatelja širom svijeta. Dio publike pomislio je da uzima kokain.

On je sve porekao rekavši da je čistio razbijenu čašu sa stola. Razgovarajući s novinarima u nedjelju rekao je da je protiv droge pa je sam predložio da napravi test.

“U Zelenoj sobi se nije koristila droga, i smatramo da je ova stvar završena”, naveli su iz EBU u izjavi.

“Uznemireni smo time što su netočne špekulacije koje su vodile do lažnih vijesti zasjenile duh i ishod samog Eurosonga te nepovoljno utjecale na bend”, navodi se dalje u izjavi.

U subotu je Maneskin sa svojom pjesmom “Zitti E Buoni” osvojio prvo mjesto na natjecanju za najbolju pjesmu Eurovizije, treći put u talijanskoj povijesti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari