TIHO, A LUDO! U riječkom Pogonu kulture večeras “odgođeni” Silent party

Silent party koji je bio zakazan za 2. ožujka a potom zbog loših vremenskih prilika odgođen, bit će ipak održan i to večeras u riječkom Pogonu kulture s početkom u 23 sata. Kupite ulaznicu još danas jer je broj slušalica ograničen na 300 komada!

Ekipa koja je kupila ulaznicu online za 02. ožujka, a želi povrat novca mora se javiti na mail adresu info@entrio.hr (napisati broj / kod ulaznice i zatražiti povrat novca).

U današnjem izboru su 3 različita kanala glazbe, a vi birajte koga ćete slušati cijelu noć, ili određeno vrijeme ili sva 3 po malo.

1. DJ Sin – electro
2. DJ Bura – hip hop / r’n’b / trap /
3. DJ Tiby – disco / MTV 90’s / radio hits / trash

Slušalice ćete dobiti po ulasku u klub, na njima imate on/off switch koji je ujedno i gumb za mijenjanje kanala.

Na istom mjestu je i volume up/down pa si sami birate koliko glasno želite čuti. Zvuk je toliko dobar da se zaneseš i počneš pjevati i ne vidiš nikog oko sebe i onda odjednom ne čuješ ništa i skužiš upaljena svjetla i moraš doma!

Ulaznice su u pretprodaji na šanku The Beertije na Trsatu, Dallas music shopu (Splitska 2a) i Croatia records shopu (kod Kosog tornja), te online na entrio.hr. Cijena današnje ulaznice iznosi 50 kuna. Ulaz samo za punoljetne osobe.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari