TIHO, A LUDO! U riječkom Pogonu kulture večeras “odgođeni” Silent party

Idi na originalni članak

Silent party koji je bio zakazan za 2. ožujka a potom zbog loših vremenskih prilika odgođen, bit će ipak održan i to večeras u riječkom Pogonu kulture s početkom u 23 sata. Kupite ulaznicu još danas jer je broj slušalica ograničen na 300 komada!

Oglas

Ekipa koja je kupila ulaznicu online za 02. ožujka, a želi povrat novca mora se javiti na mail adresu info@entrio.hr (napisati broj / kod ulaznice i zatražiti povrat novca).

U današnjem izboru su 3 različita kanala glazbe, a vi birajte koga ćete slušati cijelu noć, ili određeno vrijeme ili sva 3 po malo.

1. DJ Sin – electro
2. DJ Bura – hip hop / r’n’b / trap /
3. DJ Tiby – disco / MTV 90’s / radio hits / trash

Slušalice ćete dobiti po ulasku u klub, na njima imate on/off switch koji je ujedno i gumb za mijenjanje kanala.

Na istom mjestu je i volume up/down pa si sami birate koliko glasno želite čuti. Zvuk je toliko dobar da se zaneseš i počneš pjevati i ne vidiš nikog oko sebe i onda odjednom ne čuješ ništa i skužiš upaljena svjetla i moraš doma!

Ulaznice su u pretprodaji na šanku The Beertije na Trsatu, Dallas music shopu (Splitska 2a) i Croatia records shopu (kod Kosog tornja), te online na entrio.hr. Cijena današnje ulaznice iznosi 50 kuna. Ulaz samo za punoljetne osobe.

Exit mobile version