VEČERAS OD 20.15 SATI NA RTL-U

Tko ide u polufinale ‘Superstara’? Kandidati spremni: ‘Rasplakat ću se kroz pjesmu’

Večeras od 20.15 sati na RTL-u gledatelje čeka spektakularna druga emisija uživo RTL-ova glazbenog showa ‘Superstar’

Antonija Blaće vodit će talentiranih 10 kandidata kroz natjecanje u kojem će njih dvoje večeras napustiti natjecanje. Kojih osmero ide u polufinale, doznajte večeras od 20.15 sati na RTL-u!

Hana Ivković, Anatalia Filimone Kević Zandamela, Mia Ribić, Lana Mandarić, Vanessa Kralj, Andrea Jelonjić, Toni Peruško, Dino Miklaužić, Petar Šegedin i Ivan Vidović – top 10 spremno je za svoje nastupe, a već dvoje od njih večeras će morati napustiti show. Doznat ćemo tako polufinaliste ‘Superstara’!

O sudbini ovih talentiranih mladih ljudi odlučuju isključivo gledatelji koji će moći glasati za svoje favorite telefonskim pozivima i SMS porukama s teritorija Republike Hrvatske.

Pred kandidatima je borba za ulazak u polufinalnu emisiju, kandidati su spremni pokazati svu raskoš svog talenta. “Spremam jednu jako lijepu pjesmu, koja ima veliku poruku u sebi, a koju bih željela prenijeti drugima”, otkrila je Anatalia Filimone Kević Zandamela.

Dino Miklaužić opušteniji je uoči druge epizode ‘Superstara’ uživo, a ovoga puta, kaže, priprema pravu emotivnu poslasticu. “Mogu vam jedino reći da ću se kroz pjesmu rasplakati, onako bez suza, ali ću se rasplakati, najavio je mladi natjecatelj.

Pjesmu svog omiljenog tekstopisca s ovih prostora otpjevat će Toni Peruško, a hit obožavanog glazbenika izvest će i Lana Mandarić. “Taj glazbenik je ikona, znati da ću izvesti njegovu pjesmu na spektakularnoj pozornici – ništa više nisam mogla ni tražiti”, sretna je Lana.

Nešto drugačije gledatelji će imati prilike čuti od Vanesse Kralj, ali i Ivana Vidovića Eyevana. “Ova pjesma drugačije je od svega što sam dosad pokazao”, najavio je Zadranin. Nešto novo na pozornicu ‘Superstara’ u drugoj emisiji uživo donijet će i Hana Ivković, a na retro zvuk podsjetit će gledatelje Petar Šegedin.

Mia Ribić kaže da se i od nje može očekivati nešto potpuno novo! “Pjesma koju izvodim jako je emotivna, tekst i pjesma su divni. Dok je izvodim, zatvorim oči i zaboravim i gdje sam”, zaključuje Mia.

Tko ide u polufinale ‘Superstara’? Budite uz spektakularnu drugu emisiju uživo od 20.15 sati na RTL-u i doznajte tko nastavlja svoje glazbeno putovanje!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari