MASKED SINGER

Tko se krije ispod maske Kraljice? Većina misli da je to bivša HDZ-ovka, neki tvrde – Kolinda!

Screenshot RTL

Nakon druge epizode RTL-ova showa Masked Singer, svi se pitaju tko je ispod maske Kraljica

Nakon prve epizode RTL-ova showa “Masked Singer”, koja se održala prošle subote i u kojoj je prva ispala maska Dino, a ispod koje se krila naša poznata skijašica Nika Fleiss, dočekali smo s uzbuđenjem i drugu epizodu te nas je zanimalo koja maska će ispasti ovaj put, ali i tko će se kriti ispod nje.

Pasta i četkica je druga maska koja je napustila show, a detektivi su pogodili da se radi o sportašima. Ispod maski su se krili veslači Martin i Valent Sinković.

Važno pitanje cijele druge emisije

Nakon nastupa maske Kraljica koja je pjevala narodnu pjesmu Mamice su štrukle pekli, detektivi su pokrenuli važno pitanje, tko se krije ispod te maske. Borko i Antonija su se složili da je to Kolinda Grabar-Kitarović, dok Nives misli da se radi o Jadranki Kosor.

Borko je prvi komentirao nastup: “Odličan nastup, oduševljen sam ovom maskom, glas božanstven. Po glasu i stasu sam prepoznao moju prijateljicu Kolindu Grabar-Kitarović.” Antonija se složila s njim i dodala: “Sigurna sam da je Kolinda Grabar-Kitarović, tamo je bila gomila hrane, uzela je jednu trešnju, a u zadnje vrijeme se skroz piše o njezinom izgledu.”

Nives smatra da se radi o jednog drugoj političarki: “Isto sam bila na tragu Kolinde, ovaj kostim može iznijeti samo jedna kraljica. Kraljicu moramo pronaći na političkoj sceni, ali mislim da ima nježniji glas, mislim da je to ipak Jadranka Kosor.”

Kako je zvijezda večeri bila maska Kraljica tako se ni danas nije prestalo pričati o jučerašnjem showu i tko se zapravo krije ispod te maske, pIše Net.hr.

Cijeli tekst i anketu pogledajte OVDJE.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari