NEZABORAVNA VEČER

Galerija | Tomislav Bralić i Klapa Intrade napunili Trsatsku gradinu do posljednjeg mjesta. Pogledajte atmosferu na koncertu!

Petak na Gradini bio je ispunjen dalmatinskom pjesmom. Tomislav Bralić i Klapa Intrade u sklopu Ljeta na Gradini očigledno su senzacija koju nitko nije htio propustiti, a do zadnjeg trenutka se tražila karta više

Gradina je bila prepuna, i to ne samo Riječankama i Riječanima već i gostima iz Istre, Zagreba i dalmatinskih mjesta. Na Gradini je dosegnut broj od otprilike 800 posjetitelja, a karte su bile rasprodane tjedan dana uoči koncerta.

Iako su Tomislav Bralić i klapa Intrade redoviti izvođači u Rijeci, na Trsatskom kaštelu nastupili su prije 15-tak godina. Tomislav Bralić i klapa Intrade sinoćnji su koncert otvorili s pjesmom “Bilo je i vrime” , a još su otpjevali brojne svoje poznate hitove.

Zadarska klapa svojim pjesmama iznova je oduševila brojnu publiku, a koncert je bio nabijen emocijama.

Popularni Zadrani još su jednom potvrdili svoj status jedne od najpopularnijih klapa, ali i pokazali da ovdašnja publika voli njihovu glazbu bez obzira na godine, jer u publici su jednako bila zastupljena mlađa i starija lica.

U srpnju nas na Trsatskoj gradini očekuju još koncerti Whiteheads banda, dva dana manifestacije “U ROCK RITMU”, International Dance Party te A_LIVE/A_STRANA VOKALISTI.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari