BRDO SMIJEHA!

U Kastav stiže Festival smijeha, Bloger Krule voditelj iznimno zanimljivog programa

I ove godine će svi prepričavati fore s Kastva!

Sada već tradicionalni Festival smijeha od 8.-10. lipnja u Kastav (Crekvina) dovodi najveća komičarska imena Hrvatske i regije. Bit će to tri dana stand-upa, predstava i smijeha na najljepšoj kvarnerskoj pozornici na otvorenom, kastavskoj Crekvini.

Spektakl kreće stand-up nastupima Ante Travizija, legende SplickeScene, Andrije Dabanovića, koji je rasprodao nastupe diljem regije i Srđana Olmana, jednog od najpopularnijih srpskih komičara.

Drugi dan Festivala pod svjetla reflektora stat će glumac, scenarist, kantautor i rocker, jedan, jedini i neponovljivi Branko Đurić Đuro. Posjetitelji Festivala smijeha će imati priliku vidjeti “Đurologiju”, predstavu u kojoj Đuro na urnebesno smiješan način s publikom dijeli svoja razmišljanja i poglede na život. 8. i 10.6. će posjetitelje od gluposti braniti i štititi Bloger Krule.

S publikom se Festival oprašta uz suze.. izazvane čakavskom inačicom Bračnih voda. Irena Grdinić i Mario Lipovšek Battifiaca još jednom će biti Đurđa i Franko u Casabianci – limited edition, autorskoj predstavi ovog voditeljskog dvojca s malih ekrana.

Ništa u životu nije sigurno, ne možemo predvidjeti vremensku prognozu, ni gdje je kraj inflaciji..ali urnebesnu zabavu na Festivalu smijeha garantiramo!

Vidimo se u Kastvu! I nemojte se zeznuti – smijeha će biti u neograničenim količinama, ali karata ne, zato treba svoje nabaviti na vrijeme.. Dostupne su u caffe baru Tin, Dallas Music Shop-u, na benzinskim postajama Croduxa i Petrola te putem linka:
https://www.mojekarte.hr/hr/group/617877/festival-smijeha-2024.html

PROGRAM:

8.6. Ante Travizi, Andrija Dabanović i Srđan Olman
Voditelj: Bloger Krule

9.6. Đurologija

10.6. Casabianca, limited edition
Voditelj: Bloger Krule

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari