MASQUERADE OPEN AIR

U nedjelju na Titovom trgu veliki karnevalski party: Trajat će od 14 sati sve do 2 sata sljedećeg jutra!

Ove nedjelje, 11. veljače, Titov trg postaje epicentar eksplozivne karnevalske atmosfere

U sklopu međunarodne karnevalske povorke na Titovom trgu održat će se Masquerade Open Air.

Ovaj jedinstveni glazbeni maraton u režiji ‘’Press Play’’ organizacije započinje u 14 sati i trajat će sve do 2 sata sljedećeg jutra.

“Titov trg će i ove godine postati karnevalski open air dancefloor sa pozornicom, pružajući posjetiteljima jedinstvenu priliku da zaplešu pod otvorenim nebom i proslave karnevalski duh”, poručuju organizatori događaja. “Obucite svoje najluđe maske i pripremite se za 12-satni parti maraton.”

Ove godine na trgu će zasvirati čak sedmero DJ-eva, među kojima su Bremanja, Phonophobes, Skarros, Whooso, Tapeless, Bruns Lay i Recep. Za sve ljubitelje elektronske glazbe i karnevalskog duha ulaz na događaj je besplatan.

No, priča ne završava tamo – službeni afterparty u suorganizaciji s Liminalom očekuje vas od 23 sata u Pogonu Kulture i trajati će do 6 ujutro. U Pogonu nastupaju  Tom Bug, Elena Mikac, Marcel, Marin Biočić, Recep i Bruns Lay.

No, priča ne završava tamo – službeni afterparty očekuje vas od 23 sata u Pogonu Kulture i trajat će do 6 ujutro. U Pogonu nastupaju Tom Bug, Elena Mikac, Marcel, Marina Biočić, Recep i Bruns Lay.

“Pridružite nam se na Titovom trgu te u Pogonu Kulture ove nedjelje i budite dio karnevalskog slavlja koji će obilježiti ovu zimu!”, poručuju organizatori.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari