HARMONIKAŠKI SPEKTAKL

Galerija | U nedjelju u Permanima 5. Skup armunikaši škole Nike Polesa. Stiže stotinjak harmonikaša iz Hrvatske i Slovenije!

U nedjelju 10.rujna, s početkom u 15 sati, u Permanima se održava 5. Skup armunikaši škole Nike Polesa u organizaciji Udruge Domaća užanca i partnera Glazbenog odjela pri Osnovnoj školi „Milan Brozović“ Kastav

Iako je događaj izvorno trebao biti u lipnju, odgođen je zbog vremenskih neprilika. no ovaj vikend Udruga Domaća užanca priprema pravu poslasticu za sve zaljubljenike u zvuk harmonike!

Skup armunikaši međunarodnog je karaktera i na njemu nastupa stotinjak harmonikaša iz Hrvatske i Slovenije.

Zamišljen je kao predstavljanje rada škole Nike Polesa i postignuća učenika, stoga na skupu sudjeluje i veliki broj djece.

Na skupu se gostima pruža prilika da iz prve ruke saznaju sve o tijeku i procesu proizvodnje harmonike ili da isprobaju svirati harmoniku zahvaljujući prezentacijama proizvođača harmonika Rutar, Alpen i Munda te Totter MIDI sistemima. 

Za večernji program zadužen je Ansambel Erazem.

Osim kulturnog djela programa, u sklopu navedenog eventa predstavit će se Pivovara Morčić te OPG Jarbola Ružić, što posjetiteljima pruža mogućnost upoznavanje naših malih proizvođača vrhunskih pića. 

Za ostalu gastro ponudu biti će zadužen Caffe bar Tin. 

Pokrovitelji ove jedinstvene manifestacije su Općina Matulji, Grad Kastav, Občina Hrpelje-Kozina, Občina Ilirska Bistrica i Primorsko-goranska županija.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari