DOBRA ZABAVA ZAGARANTIRANA!

U petak praznik za fanove latino ritmova! U Madagascar baru u Kostreni besplatan koncert Cubisma

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal - Facebook

Koncerti legendarnog sastava Cubismo posebno su posjećeni ljeti kada ludi ritmovi podižu ionako visoke temperature do neslućenih visina!

U petak 4. kolovoza najtemperamentnija zabava nudi se u Kostreni, točnije u Madagascar pizza & spritz bar (bivši Barba Tome) gdje će besplatan koncert održati Cubismo

“Kako bismo se vrhunski zabavili i isplesali uz latino ritmove, MADAGASCAR pizza & spritz bar u Kostreni vam poklanja koncert CUBISMA. Pripremili smo veliki plesni podij i vesele barmene koji će mućkati vrhunsku cugu.”, poručili su iz Madagascara.

Ekipu iz benda i njihov rad vjerujatno svi poznaju, ali za nove generacije Cubismo je sastav koji svira energičnu plesnu glazbu temeljenu na afro-kubanskim ritmovima. No u svom osebujnom i prepoznatljivom stilu ne ograničavajući se stilskim ogradama.

Članovi sastava dolaze iz Hrvatske, Venezuele i s Cube te su najznačajniji sastav koji svira takvu vrstu glazbe u ovom dijelu Europe.

Ulaz je slobodan, a već od 19 sati posjetitelji će se zagrijavati uz plesne ritmove resident DJ-a koji će party i nakon završetka koncerta pogurati dugo u noć.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari