U PETAK U GERVAISU: Hit-predstava „Muškarci.hr“ gotovo rasprodana!

Nakon velikog uspjeha 5žena.com dočekali smo i odgovor muškaraca…

U centru Gervais u Opatiji u petak 6. listopada s početkom u 20 sati gostuje hit-predstava „Muškarci.hr“ u izvedbi Satiričkog kazališta Kerempuh i Umjetničke organizacije Teatroman iz Zagreba.

Vođeni redateljem Mariom Kovačem, glumci Goran Grgić, Boris Svrtan, Filip Detelić u alternaciji s Andrejom Dojkićem i Amar Bukvić u alternaciji sa Živkom Anočićem ne samo da će dati odgovor ženama, nego će kroz brojne duhovite primjere iz svakodnevnog života progovoriti o svojim frustracijama izazvanim ženskim ponašanjem prema njima.

Igrajući Muškarce.hr temeljene na brojnim stereotipima, glumci će hrabro prokazati licemjerje u svakodnevnom i sveopćem propagiranju brisanja razlika između muškaraca i žena. Za muškarce u našoj predstavi one su poželjne i kad izazivaju osjećaje neugode, a još više, kad za posljedicu imaju osjećaj ugode. Braneći se od stereotipa o muškarcima, glumci će svoje komplekse braniti obrambenim mehanizmima racionalizacije i projekcije (na žene, naravno).

Stereotipe kao teme predstave nije potrebno nabrajati, dovoljno je reći da će ih većina biti pokazana u predstavi. Od muškaraca.hr gledatelji će dobiti upravo ono što očekuju: večernji bijeg od svakodnevnih problema, opuštanje, smijeh i vrhunsku kazališnu zabavu.

Mario Kovač:  MUŠKARCI.HR

Umjetnička organizacija Teatroman i Satiričko kazalište Kerempuh
Petak, 6. listopada 2017. u 20 sati / Centar Gervais, Opatija

Producent: Roman Šušković-Stipanović / Redatelj: Mario Kovač / Kostimografkinja: Doris Kristić / Autor glazbe: Tomislav Babić / Oblikovatelj svjetla: Marino Frankola /
Igraju: Boris Svrtan, Goran Grgić, Filip Detelić, Živko Anočić

Ulaznice za sjedala u parteru su rasprodane, a cijena ulaznice za sjedala na balkonu iznosi 50 kuna i može se kupiti na dan predstave od 8 do 16 sati na Ljetnoj pozornici (Zert bb, Opatija; T: 051271377) i od 19 sati u centru Gervais (Nikole Tesle 5, Opatija).

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari