"98,4 DOBRE GLAZBE"

U PLAVOM TONU! Radio Korzo predstavio novi studio “s najljepšim pogledom na Korzo”!

Radio Korzo predstavio je danas javnosti svoj novi studio.

“Nekad Svid radio, a od 2009. Radio Korzo, koji najviše slušaju ljudi od 20 do 64 godina, svrstavši nas tako među najslušanije radijske postaje na širem riječkom području, dobio je novo ruho”, rekla je tim povodom glavna urednica Jana Bubnič Arčanin i dodala: “Onaj naš legendarni slogan 98.4 posto dobre glazbe i dalje stoji, a uz lokalne teme i poluminutne vijesti, donosimo ležeran, zabavan program bez cenzure uz puno smijeha i veselja!”

Nezaobilazan i prepoznatljiv štih, rekla je, daje toj radijskoj postaji “izvrsna glazba koju ćete na nekim drugim radijskim valovima rijetko čuti. Upravo taj spoj glazbe, voditelja, zabave i naravno informacija, te zanimljivosti očito se sviđa našim sugrađanima”, rekla je Jana Bubnič Arčanin.

Svakodnevno od 6 pa do 18 sati u rukama ste Sare, Bure, Kiće, Denisa, Robija, Pejota i Jane koji vas nastoje „provesti“ kroz dan na što vedriji i dinamičniji način.

“Sve to i puno više od toga se realizira u našem novom studiju, u kojem dominira plava boja, poput zastave našeg Grada koji teče.
Plava nije samo najzastupljenija boja i u stvarnom i u virtualnom svijetu, nego je općenito najpopularnija boja današnjice, a predstavlja odgovornost i povjerenje! E, takvi smo vam mi”, kroz smijeh priča Jana.

“Za ugodan i ležeran osjećaj rada za mikrofonom u tom našem „plavom“ studiju zaslužan je tehnički urednik Željko Horvat, koji je studio dizajnirao, a ideje su realizirali djelatnici riječke tvrtke ČISTO ČIŠĆE d.o.o. No, svega toga ne bi bilo da nas ne podržavaju i slušaju oni zbog kojih i postojimo. Stoga, neizmjerno hvala svim našim slušateljima!

I zato, nastavljamo plovidbu riječkim eterom, u novom studiju, s najljepšim pogledom na riječki Korzo. Jer mi smo Radio Korzo – 98,4 posto dobre glazbe”, zaključuje Jana.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari