DOBRA PLESNA ZABAVA

U riječki Pogon kulture stiže Disco Incognito! U subotu zaplešite uz funky, disco i house ritmove

Nakon dvogodišnje stanke zbog svima znanih razloga, DJ karavana Disco Incognito iz Pule doći po prvi put stiže u Rijeku

Svi ljubitelji funky, disco i house zvukova iz Rijeke i okolice pozvani su 22. studenog u Pogonu kulture u Rijeci. Za njih će 5 renomiranih DJ-eva (Amor, Boo Dale, Sforzina, Sun Matt i XXL) puštati glazbu gotovo 8 sati! Svi oni zajedno bilježe preko 110 godina iskustva DJ-iranja.

Glazbenik, DJ, producent i inženjer zvuka Alen Sforzina je samo za ovu priliku napravio „Disco Incognito remix“ popularne pjesme Afraid To Feel od LF System. Možete ga poslušati u priloženom videu:

Disco Incognito je party-serijal koji u organizaciji tvrtke Incognito Agency iz Pule angažira hrvatske i inozemne DJ-eve čija je specijalnost raspametiti i rasplesati publiku puštajući im funky, disco i house glazbu.

Prvi riječki Disco Incognuto party počinje u subotu u 22.30 sati a završava u 6 sati u nedjelju.

Ulaznice za Disco Incognito svi zainteresirani mogu kupiti u Dallas music shopu u Rijeci ili preko Entrio platforme po cijeni od 50,00 kn. Na dan održavanja partyja cijena ulaznice iznosit će 60,00 kn.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari