UZ 9 GODINA BRENDA BSH

U Rijeku stiže pionir techno scene, američka DJ legenda Stacey Pullen

Hrvatski glazbeni brend BSH slavi devet godina vrhunskih zabavnih događaja. Proslavu najavljuju uz pionira techno glazbe, legendarnog Ameriknca Stacey Pullena koji će svirati u Rijeci na radost brojne hrvatske publike

Brojni riječki ljubitelji techno glazbe uživat će u petak 18. studenog u Pogonu kulture. Uz američku zvijezdu nastupit će i riječki DJ-i Bronski i Marcel te Aldo Morro i Pablo Panda.

Stacey Pullen je američka techno zvijezda iz Detroita. Već u ranoj mladosti javlja se njegov interes za techno glazbom. Počeo je raditi na detroitskoj techno sceni 1990. godine, a studirao je s Derrickom Mayom s kojim počinje i suradnju. Koristio je aliase Bango, Kosmik Messenger, X-Stacy i Silent Phase. Pullenovo spajanje housea i garagea s technom imalo je veliki utjecaj na brojne glazbenike i DJ-e.

Pullenovo glazbeno usmjerenje snažno je inspirirano Derrickom Mayom, Juanom Atkinsom i Kevinom Saundersonom, koji se zajedno nazivaju Belleville Three. Derrick May bio je izravni mentor Pullenu. Ostali kolege uključivali su sljedeću generaciju producenata iz Detroita, uključujući Carla Craiga i Jeffa Millsa.

BSH je hrvatski glazbeni brend čija su događanja rasprodana unaprijed i uvijek se traži ulaznica više. Poznati su po eventima na specifičnim lokacijama kao što su tvrđave Trsat, Medvedgrad i Revelin, a jedno od posebnih mjesta za kojima se uz njih plesalo je svakako zagrebački aerodrom. Dva najavljena koncerta na najbolji će način zaključiti devet godina slavlja te nas uvesti u veliki jubilej.

Ulaznice za oba događaja u prodaji su u sustavu Entrio.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari