PRAVI DOŽIVLJAJ LJETA

U subotu na prekrasnoj plaži na Preluku u S baru nastupaju DJ Darrio Sec i DJ Dino Jukić

Nakon sjajnog partyja otvorenja kada je posjetitelje S bara do duboko u noć zaraznim plesnim ritmovima zabavljao DJ Ivan Mastermix, pred nama je još jedna “groznica subotnje večeri” pod zvijezdama i s nogama u plićaku!

U subotu 2. srpnja od 21 sat u S baru će nastuputi poznati DJ Darrio Sec i DJ Dino Jukić koji već dulje vrijeme djeluju i nastupaju i kao DJ duo Blank Art. Orijentirani prvenstveno na ‘bazičnu’ house glazbu koja snažno udara plesače ‘ravno u pleksus’, Dario i Dino provjereni su zabavljači koji itekako znaju rasplamsati plesne strasti na bilo kojoj ‘podlozi’, radilo se i klubu, dvorani ili plaži!

Stoga,nema sumnje – nakon sjajnog partyja otvorenja kada je posjetitelje S bara do duboko u noć zaraznim plesnim ritmovima zabavljao DJ Ivan Mastermix, pred nama je još jedna “groznica subotnje večeri” pod zvijezdama i s nogama u plićaku!

U subotu 2. srpnja ne propustite najbolju open air zabavu na jednoj od najljepših kvarnerskih plaža. Ne trebaju vam čak ni posebne plesne cipelice ni glamurozni outfit – u S baru dovoljan vam je osmijeh i dobro raspoloženje za fantastično provedenu večer uz ritmove koji vas neumoljivo pozivaju na plesni pokret!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari