PRAVI DOŽIVLJAJ LJETA

U subotu na prekrasnoj plaži na Preluku u S baru nastupaju DJ Darrio Sec i DJ Dino Jukić

Idi na originalni članak

Nakon sjajnog partyja otvorenja kada je posjetitelje S bara do duboko u noć zaraznim plesnim ritmovima zabavljao DJ Ivan Mastermix, pred nama je još jedna “groznica subotnje večeri” pod zvijezdama i s nogama u plićaku!

Oglas

U subotu 2. srpnja od 21 sat u S baru će nastuputi poznati DJ Darrio Sec i DJ Dino Jukić koji već dulje vrijeme djeluju i nastupaju i kao DJ duo Blank Art. Orijentirani prvenstveno na ‘bazičnu’ house glazbu koja snažno udara plesače ‘ravno u pleksus’, Dario i Dino provjereni su zabavljači koji itekako znaju rasplamsati plesne strasti na bilo kojoj ‘podlozi’, radilo se i klubu, dvorani ili plaži!

Stoga,nema sumnje – nakon sjajnog partyja otvorenja kada je posjetitelje S bara do duboko u noć zaraznim plesnim ritmovima zabavljao DJ Ivan Mastermix, pred nama je još jedna “groznica subotnje večeri” pod zvijezdama i s nogama u plićaku!

U subotu 2. srpnja ne propustite najbolju open air zabavu na jednoj od najljepših kvarnerskih plaža. Ne trebaju vam čak ni posebne plesne cipelice ni glamurozni outfit – u S baru dovoljan vam je osmijeh i dobro raspoloženje za fantastično provedenu večer uz ritmove koji vas neumoljivo pozivaju na plesni pokret!

Exit mobile version