TRADICIONALNA MANIFESTACIJA

U Voloskom 24. srpnja 18. “Klape va Mandraće”!

“Klape va Mandraće”, tradicionalna i omiljena manifestacija ove će godine doživjeti “svoju punoljetnost” te će na Volosko dovesti klape koje će zapjevati u predivnom ambijentu, a sve će se dogoditi 24. srpnja

Prošlogodišnji izmijenjeni koncept bio je uzrokovan epidemiološkim mjerama, za koje se nadamo da će ove godine dozvoliti “povratak na staro”. Ako tako i ne bude, klape će zasigurno zapjevati, na zadovoljstvo samih klapa, organziatora ali i brojne publike koja redovito ispuni Volosko i koja je ovu manifestaciju odavno prigrlila kao posebno dragu.

Organizator, Udruga MKM iz Opatije ovim putem poziva klape da se prijave na vrijeme. Uvjeti nastupa su ostali isti, možemo skoro reći i jedinstveni posljednjih godina što se tiče klapskih nastupa, manifestacija i festivala – klape nastupaju a capella, bez glazbene pratnje, a takva se izvedba posebno cijeni i daje pun naglasak samoj vokalnoj izvedbi.

Klape se mogu prijaviti mailom na adresu: kzu.mkm.opatija@gmail.com ili telefonom na 091/ 57 56 508.

Volosko, koje je samo po sebi doista posebno i inspirativno mjesto, će tako po osamnaesti put ispuniti klapska pjesma vrsnih klapa. Zato je za vjerovati da klape, kao i sam organizator, nestrpljivo čekaju susret “va Mandraće”.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari