DONOSIMO PROGRAM

Udruga Ri Rock uoči osamnaeste obljetnice organizira Dan otvorenih vrata udruge Ri Rock

Udruga Ri Rock poziva vas na bogati program koji spremaju za 6. svibnja 2023. g. na trgu 128 Brigade Hrvatske vojske

Uoči svoje 18 godine postojanja i ulaska u punoljetnost žele širu javnost upoznati sa svime što trenutno rade. Toga nije malo pa neće biti lako sve ugurati u jedan dan, no potrudit će se da predstave većinu svojih projekata, te neke njihove ideje za budućnost.

U ovih skoro osamnaest godina krenuli su kao mala udruga koja je nastala zbog održavanja tradicije Ri Rock festivala. Danas Udruga osim istoimenog festivala njeguje i brine o alternativnoj kulturnoj sceni Rijeke i to kroz Music Box prostore za probe bendova, OKC Palach kao koncertni i radionički prostor, Ri Rock Kliniku kao savjetodavne radionice mladim bendovima, Radio Rožu kao medij zajednice kroz koji promoviraju scenu i na kraju možda i najvažnije Ri Rock Akademiju s mnoštvom radionica i tečajeva gdje stvaraju nove alternativne nade.

Što nas sve čeka u tu Ri Rock subotu?

Jutro je posvećeno nastupima najmlađih polaznika Ri Rock Akademije. Tako na glavnoj pozornici od 10:00 sati nastupaju dvije grupe Ri Rock vrtića i tri bubnjarske grupe klinaca.

Nakon toga od 11:30h kreću besplatne radionice Ri Rock Vrtića i grupnog bubnjanja za mlade gdje djeca i mladi mogu isprobati sve što grupne radionice nude. Nakon klinaca u 13:30h na red dolaze radionice za odrasle i to grupno bubnjanje i udaraljke te radionica keramike. Uz to ide i prezentacija prostora i opreme  Music Boxa gdje će članovi bendova moći isprobati opremu koju ovaj prostor za probe posjeduje, a svi oni koji žele individualno učiti neki instrument moći će se upoznati I pričati s mentorima individualnih radionica. Prijava na radionice moguća je na: https://forms.gle/aMsDYwfeL42gvJSq7

Svi ovi događaji bit će popraćeni glazbenom podlogom Radio Rože, Ri Rock tombolom s vrijednim nagradama, Ri Rock maneštrom glavnog kuhara udruge Nikole, te humanitarnom aukcijom keramičkih predmeta koje su izradili partneri iz Matice umirovljenika iz projekta Rigenerakcija.

Večer je prepuštena kome drugome nego bendovima, te tako vas od 18:00h očekuje koncert riječkih bendova the Stoned Cows, Bolidi, Izet Medošević i Borgie, Raspad Sistema.

RASPORED: Dan otvorenih vrata udruge Ri Rock / Inkluzivni Kotač :

10:00     Otvaranje

10:15     Vrtićka grupa 1

10:30     Vrtićka grupa 2

10:45     Bubnjari 3. grupa

11:00     Bubnjari 2. grupa

11:15     Bubnjari 1. grupa

11:30     Radionica Ri Rock vrtić

12:05     Radionica grupnog bubnjanja za klince 1.

12:40     Radionica grupnog bubnjanja za klince 2.

13:30     Radionica grupnog bubnjanja za

13:40     Grupna radionica afričkih bubnjeva 

14:15     Prezentacija opreme, prostora Mbox i individualnih tečajeva

15:00     Radionica keramike /Humanitarna aukcija keramike

17:00    Predstava: Pogledaj me (OKC Palach) Zavrtimo Inkluzivni kotač

Koncert

18:00     Bend 1 – Raspad Sistema

18:40     Bend 2– Izet Medošević i Borgie

19:30     Bend 3– Bolidi

20:20     Bend 4 – The Stoned Cows

Zavrtimo inkluzivni kotač

21:10     Rinkluzija projekt bend

22:00     KAL bend

23:00     Hormonika Balkanika – OKC Palach  Afterparty

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari