4. SRPNJA

Vatra u rođendanskoj atmosferi otvara 19. Ljeto na Gradini! Popularni bend obilježava 25 godina karijere

Koncertom Vatre obilježit će se otvaranje 19. Ljeta na Gradini, koje će brojiti čak 17 različitih programa, a 4. srpnja slijedi nezaboravna večer ispunjena energičnim rock zvukom i hitovima koji su obilježili domaću glazbenu scenu.

Sedmerostruki osvajači Porina, s ukupno deset studijskih albuma, Vatra je jedan od najpoznatijih pop-rock bendova današnjice u Hrvatskoj. Pjesme poput „Tremolo“, „Tango“ ili „Ukleti Holandez“ neizostavni su dio karijere koja traje već četvrt stoljeća. Pored frontmena i autora mnogih pjesama benda – Ivana Dečaka, Vatru čine još i Robert Keleman, Mario Robert Kasumović, Mihael Kurjančić i Mario Radan.

Vatra će nastupiti na pozornici s najljepšim pogledom na Kvarnerski zaljev pa je ovaj koncert prilika za jedinstveni glazbeni doživljaj u ambijentu koji oduzima dah!

Uoči koncerta, frontmen banda Ivan Dečak izjavio je: „Veliko mi je zadovoljstvo po prvi puta nastupiti na Trsatskoj gradini i to ni više ni manje nego na samom otvorenju Ljeta na Gradini, u godini kada Vatra slavi 25. rođendan. Nakon zagrebačkog koncerta na punoj Šalati, dolazimo u Rijeku gdje smo zadnji put nastupili pretprošle godine. Bilo je fantastično, kao i svi naši koncerti u Rijeci pa se jako veselimo ponovnom susretu s publikom i proslavi našeg 25. rođendana na Trsatu.“

Ulaznice se mogu kupiti putem platforme mojekarte.hr i u Dallas Music Shopu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari