4. SRPNJA

Vatra u rođendanskoj atmosferi otvara 19. Ljeto na Gradini! Popularni bend obilježava 25 godina karijere

Idi na originalni članak

Koncertom Vatre obilježit će se otvaranje 19. Ljeta na Gradini, koje će brojiti čak 17 različitih programa, a 4. srpnja slijedi nezaboravna večer ispunjena energičnim rock zvukom i hitovima koji su obilježili domaću glazbenu scenu.

Oglas

Sedmerostruki osvajači Porina, s ukupno deset studijskih albuma, Vatra je jedan od najpoznatijih pop-rock bendova današnjice u Hrvatskoj. Pjesme poput „Tremolo“, „Tango“ ili „Ukleti Holandez“ neizostavni su dio karijere koja traje već četvrt stoljeća. Pored frontmena i autora mnogih pjesama benda – Ivana Dečaka, Vatru čine još i Robert Keleman, Mario Robert Kasumović, Mihael Kurjančić i Mario Radan.

Vatra će nastupiti na pozornici s najljepšim pogledom na Kvarnerski zaljev pa je ovaj koncert prilika za jedinstveni glazbeni doživljaj u ambijentu koji oduzima dah!

Uoči koncerta, frontmen banda Ivan Dečak izjavio je: „Veliko mi je zadovoljstvo po prvi puta nastupiti na Trsatskoj gradini i to ni više ni manje nego na samom otvorenju Ljeta na Gradini, u godini kada Vatra slavi 25. rođendan. Nakon zagrebačkog koncerta na punoj Šalati, dolazimo u Rijeku gdje smo zadnji put nastupili pretprošle godine. Bilo je fantastično, kao i svi naši koncerti u Rijeci pa se jako veselimo ponovnom susretu s publikom i proslavi našeg 25. rođendana na Trsatu.“

Ulaznice se mogu kupiti putem platforme mojekarte.hr i u Dallas Music Shopu.

Exit mobile version