DOMINIK PLEŠA

‘VEČERA ZA 5’ IZ RIJEKE Dominik popisom namirnica razveselio ekipu, no hoće li ih i oduševiti?

Komisionar Dominik Pleša u ‘Večeru za 5’ prijavio se zbog novog iskustva i upoznavanja ljudi. Najčešće u kuhinji spravlja meso i voli domaću kuhinju

Ekipu će ugostiti u svom domu u Rijeci.

“Živim s majkom, pet pasa, mačaka i bratom. Radim u jednom centralnom skladištu u blizini Rijeke. Volim nogomet, košarku, pogledati seriju, film, prošetati pse”, ispričao je Dominik o sebi.

“Nadam se da sam dobra osoba. Mane su mi što ne volim slušati, radim sve u zadnji čas i nisam organiziran. Pomalo sam i lijen, ima toga”, dodao je komisionar.

“Prijavio sam se jer me zanima kako to izgleda”, zaključio je današnji domaćin pa predstavio popis sastojaka – tunu, masline, pršut, svinjski file, sir, jabuku i sladoled.

“Imamo svašta, malo ribljeg, malo mesnog”, komentirala je Nana. “Od svega, najviše volim tunu”, dodala je Monika. “Što se tiče svinjskog filea, pršuta i sira, možda bi to moglo biti glavno jelo”, zaključio je Leon. Složila se i Renata koja je za glavno jelo predosjetila punjeni lungić.

Hoće li lungić donijeti Dominiku više bodova negoli je osvojila Nana, ne propustite pogledati od 17.45 sati u ‘Večeri za 5’.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari