PODUZETNICA IZ RIJEKE

‘VEČERA ZA 5’ IZ RIJEKE Nana zbunila kandidate! Znate li što je to mogranj?

Idi na originalni članak

Poduzetnica Nana Spadoni otvara riječko izdanje ‘Večere za 5’

Oglas

U goste joj stižu komisionar Dominik Pleša, ekonomistica Monika Šuput, student i DJ Leon Barić te pravnica Renata Matić.

Ova vrijedna mlada dama s prijateljicom je pokrenula obrt za čišćenje i organizaciju doma. Sebe opisuje komunikativnom, znatiželjnom i ponekad tvrdoglavom.

“Volim više reći uporna, ima bolji prizvuk. U slobodno vrijeme sam aktivna u nezavisnom kazalištu Kalvarija, bavim se glumom, napisala sam jedan scenarij, a u pripremi je još jedan. To mi je ispušni ventil, tu se mogu kreativno izraziti, istražiti kako izgledaju stvari iz neke druge perspektive, staviti se u druge cipele. Odmah svijet izgleda drugačije”, otkrila je Nana o sebi. “Tu je i ples na šipci, tu smo radili produkcije, sve u svemu, jedan kreativan i zabavan, ispunjen život”, zaključila je.

“U ‘Večeru za 5’ prijavila sam se iz znatiželje, zanimalo me kako to izgleda iza scene. Uvijek je zanimljivo i pojesti nešto što nisi ti skuhao. Nastojim jesti zdravo mada koji put naručiš i pizzu ili burger, u tome isto uživaš bez previše krivnje. Pomalo sam nervozna, no nije me strah, vjerujem da ćemo uspostaviti lijepu komunikaciju i dobro se družiti”, zaključila je Nana.

Sastojci od kojih je Nana odlučila sastaviti večeru su slanutak, vrhnje, svinjetina, mogranj, jabuka, sir i med.

“Slanutak, vrhnje, svinjetinu – volim, mogranj ne znam što je”, komentirala je popis namirnica Renata. “Mogla bi to biti neka gljiva”, pretpostavila je, pak, Monika. “Jabuka, sir i med mi zvuče da će biti dobro, neka dobra kombinacija”, zaključio je Leon.

Nove epizode ‘Večere za 5’ gledajte na RTL-u i platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

Exit mobile version