PODUZETNICA IZ RIJEKE

‘VEČERA ZA 5’ IZ RIJEKE Nana zbunila kandidate! Znate li što je to mogranj?

Poduzetnica Nana Spadoni otvara riječko izdanje ‘Večere za 5’

U goste joj stižu komisionar Dominik Pleša, ekonomistica Monika Šuput, student i DJ Leon Barić te pravnica Renata Matić.

Ova vrijedna mlada dama s prijateljicom je pokrenula obrt za čišćenje i organizaciju doma. Sebe opisuje komunikativnom, znatiželjnom i ponekad tvrdoglavom.

“Volim više reći uporna, ima bolji prizvuk. U slobodno vrijeme sam aktivna u nezavisnom kazalištu Kalvarija, bavim se glumom, napisala sam jedan scenarij, a u pripremi je još jedan. To mi je ispušni ventil, tu se mogu kreativno izraziti, istražiti kako izgledaju stvari iz neke druge perspektive, staviti se u druge cipele. Odmah svijet izgleda drugačije”, otkrila je Nana o sebi. “Tu je i ples na šipci, tu smo radili produkcije, sve u svemu, jedan kreativan i zabavan, ispunjen život”, zaključila je.

“U ‘Večeru za 5’ prijavila sam se iz znatiželje, zanimalo me kako to izgleda iza scene. Uvijek je zanimljivo i pojesti nešto što nisi ti skuhao. Nastojim jesti zdravo mada koji put naručiš i pizzu ili burger, u tome isto uživaš bez previše krivnje. Pomalo sam nervozna, no nije me strah, vjerujem da ćemo uspostaviti lijepu komunikaciju i dobro se družiti”, zaključila je Nana.

Sastojci od kojih je Nana odlučila sastaviti večeru su slanutak, vrhnje, svinjetina, mogranj, jabuka, sir i med.

“Slanutak, vrhnje, svinjetinu – volim, mogranj ne znam što je”, komentirala je popis namirnica Renata. “Mogla bi to biti neka gljiva”, pretpostavila je, pak, Monika. “Jabuka, sir i med mi zvuče da će biti dobro, neka dobra kombinacija”, zaključio je Leon.

Nove epizode ‘Večere za 5’ gledajte na RTL-u i platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari