NOVE EPIZODE KULTNE EMISIJE

‘Večera za 5’ stiže u Gorski kotar! ‘Led’ će probiti odgajateljica Dora iz Delnica

Odgajateljica Dora obećava velike kulinarske pothvate, no sastojci nisu oduševili: ‘Ne sviđa mi se, bit će to neka vege večera!’

Nove epizode kultne ‘Večere za 5’ stižu na RTL, a prvi tjedan vodi gledatelje u Gorski kotar, osvjedočeni dom odličnih domaćina i sjajnih amaterskih kuhara. Pet dama predstavit će najbolje od gastronomske ponude svog kraja, a led će probiti odgajateljica Dora Andlar iz Delnica.

Ekonomistica po struci, no radi kao odgajateljica, a u ‘Večeru za 5’ prijavila se zbog zabave i novog iskustva. Opuštena je, spontana i obožava se družiti s bliskim ljudima. Najčešće kuha jednostavna i praktična jela, a posebno voli jesti ribu. Prije desetak godina već je sudjelovala u ‘Večeri za 5’, a sjajno iskustvo motiviralo ju je da se prijavi ponovno.

“Svaki dan mi je drugačiji, kampanjac sam i sve ide zadnji čas. Kombiniram posao, obitelj, trening i druženja – nikad mi nije dosadno”, otkrila je Dora i dodala da u slobodno vrijeme sudjeluje i u maratonima.

Puno vremena provodi i sa svoje dvoje djece, a u ‘Večeru za 5’ prijavila se zbog dobrog omjera uloženog i dobivenog. “Skuham jednu večeru, a konzumiram četiri večere”, kroz smijeh je objasnila današnja domaćica.

Najavila je Dora i velike kulinarske pothvate, kakve još nitko nije doživio od nje, a u tome će joj pomoći namirnice kao što su borovnice, bundeva, mascarpone, palenta, vrganji i bukovače.

“Lista sastojaka mi se baš i ne sviđa, bit će to neka vege večera”, komentirala je Tamara, a složila se i mesarka Alma. “Meni je sve drago, berem borovnice godinama, bundevu volim”, komentirala je, s druge strane, umirovljenica Ljubica.

Hoće li Dora osvojiti dame ili će joj presuditi borovnice i bundeva? Novu epizodu ‘Večere za 5’ pogledajte od 17.45 sati na RTL-u!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari