pravnica renata matić

‘VEČERA ZA 5’ U RIJECI Makedonka Renata zbog ljubavi stigla u Rijeku i sada će pokušati jelima osvojiti sugrađane

Pravnica Renata Matić ugostit će riječku ekipu posljednjeg dana ovotjedne ‘Večere za 5’

U emisiju se prijavila zbog novog iskustva i znatiželje, a hoće li uz iskustvo uspjeti dobiti za svoja jela i bodove dostižne sjajnoj Moniki – ostaje pogledati od 17.45 sati na RTL-u!

“Porijeklom sam iz Makedonije, a u Rijeku me dovela ljubav. Upoznala sam mog muža i evo me. Živim sa suprugom i dvije kćeri. Obitelj bi me opisala kao brižnu, dinamičnu i glasnu osobu. U zadnje dvije godine se bavim iznajmljivanjem privatnog smještaja za turističke svrhe i baš sam se pronašla u tome. U emisiju sam se prijavila jer sam je gledala i zanimalo me kako to izgleda”, otkrila je Renata.

Svoju večeru ova dama odlučila je spraviti od sastojaka kao što su sir, vrhnje, teletina, bamija, paprika, jaja i borovnica.

“Zvuči mi poznato, ali ne znam što znači bamija”, komentirao je Dominik, a Leon je, pak, otkrio da je od Renate očekivao ribu. “Ja sam očekivala janjetinu”, zaključila je, pak, Monika.

Hoće li mesni jelovnik osvojiti kandidate, ostaje nam vidjeti u ‘Večeri za 5’ od 17.45 sati na RTL-u!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari