VEČERAS FINALE! Tko će biti pobjednik pete sezone showa ‘Tri, dva, jedan – kuhaj’?

Andrej i Marijan ili Morana i Domagoj? Jedan od ovih finalista kulinarskog showa ‘Tri, dva, jedan – kuhaj’ osvojit će novčanu nagradu od 50.000 kuna i Priminu kuhinju u vrijednosti 30.000 kuna

Prošli su sve faze natjecanja i slušali savjete stručnog žirija, koji je njihove manje-više uspješne tanjure znao nagraditi, ali i iskritizirati kada je bilo potrebno. Nakon 16 tjedana kuhanja u studiju showa, Andrej i Marijan te Morana i Domagoj ulaze u završnicu svoje gastro avanture. Svojim finalnim jelovnicima od pet sljedova moraju „izuti“ žiri iz cipela kako bi osvojili laskavu titulu najboljeg kuharsko-amaterskog para Hrvatske

„Uzbuđeni smo! Da, imamo tremu jer zadnji put kuhamo u ovom studiju i zadnji smo put pod presingom. A, opet, tužni smo jer završava show.“, kažu Morana i Domagoj čiji se finalni jelovnik zove ‘Royal flush’, a sadrži juhu od kestena i vrganja, lososa u kruščićima, rižorto od pastrnjaka, janjetinu i te tortu od čokolade, nara i maslinovog ulja za desert.

„Danas će biti jako zabavno. Ali i stresno i naporno, pa se nadam da ćemo tata Marijan i ja to odraditi s guštom. Nadamo se i da ćemo servirati pet vrlo dobrih tanjura… Bez obzira na rezultat, htjeli bismo otići iz ovog showa s lijepih pet sljedova.“, otvoreno priznaje Andrej, koji s ocem Marijanom za finale priprema morski jelovnik od tune, lignji i lososa.

Što će Mateja Domitrović Sabo, Mate Janković i Tomislav Špiček odlučiti – tko zaslužuje titulu najboljeg? Odgovor doznajemo večeras, u subotu 9. prosinca u 20 sati, kada se na RTL-u prikazuje završnica pete sezone omiljenog kulinarskog showa „Tri, dva, jedan – kuhaj“!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari