DOBITNA KOMBINACIJA?

ALBINA ŠOKIRALA! Europa bruji o ovim izazovnim prorezima na guzi, već su je prozvali Miss Eurosonga

Idi na originalni članak

Naša predstavnica je zablistala na pozornici u nedjelju, kada je odradila svoju prvu generalnu probu na pozornici u Rotterdanu za nastup na Eurosongu

Oglas

Albina Grčić je u nedjelju odradila svoju prvu generalnu probu na pozornici u Rotterdamu za nastup na Eurosongu koju ju čeka u prvoj polufinalnoj večeri 18. svibnja, javlja Net.hr.

Albina je zablistala na pozornici, a nosila je kostim sa šljokicama koji ima izazovne proreze – na stražnjici. Ovaj izbor garderobe naišao je na podijeljene reakcije. Dok su neki ovim stajlingom bili oduševljeni, drugi baš i nisu.

“Kostimi su zaista grozni”, napisao je jedan komentator. “Volim i nju i pjesmu, ali ovaj outfit mi se ne sviđa”, složio se drugi.

Na nastupu su je pratili i plesači. Isti outfit atraktivna Albina trebala bi nositi i u polufinalu.

S Dore je ostao dio nastupa kada ju plesači podignu u zrak netom prije hrvatskog dijela pjesme tijekom kojeg je fokus na koreografiji. Novinari u press centru pozitivno su reagirali i ispratili Albinu velikim pljeskom.

“Ljudi moji, ja sam oduševljena! Uopće nisam očekivala niti sam znala kako će to izgledati na TV-u. Mi smo prezadovoljni, naravno, bilo je nekih tehničkih problema na početku, ali tek smo se upoznali s pozornicom. Mislim da će biti odlično i da stvarno imate na što biti ponosni. Ja ću se potruditi da budem u svom najboljem izdanju, pa sad – držite fige”, poručila je hrvatska predstavnica nakon probe.

Pjevačica je odgovarala na pitanja novinara, a dobila je i “zadatak” otpjevati pobjedničku pjesmu Eurosonga iz 2012. godine, Loreeninu “Euphoriu”. Refren je bio dovoljan da oduševi okupljene, a hvalili su i njezin modni izričaj. Od poljskih novinara dobila je titulu Miss Eurosonga, na čemu je od srca zahvalila, prenosi Net.hr.

Exit mobile version