“ANNO”: Suze, svađe i šamari!

“ANNO”: Suze, svađe i šamari!

Jučerašnji dan je u dvorcu Ribnik protekao u znaku svađa. Prvo su se zakačili Sanja i Ante, a onda su teške riječi i povišeni tonovi zapljuštali i između Sarah, Tina i Ive.

„Lipo reci, momci treba se to i to napravit i napravit ćemo. Ali i tebi ne bi trebalo biti problem pomoći i tu i tamo staviti drvo u vatru“, ljutio se Alen na Sanju koja mu nije ostala dužna. Objašnjavala je da ionako imaju i previše posla bez njegovih prigovora. U cijelu priču se umiješala i Ana, a osim ove trojke, posvađali su se i Tin, Sarah i Ivo.

Tin se posvađao s kaštelanom čiji autoritet ne priznaje, a ovaj mu je smislio kaznu za njegov neposluh. “Ako ne želiš slušati, spavaš vani. Prva kazna za to što si neodgovoran je ta da spavaš vani. A za ostale kazne ćeš čuti kad za to dođe vrijeme. A ako ga netko pokuša pustiti unutra, svi ćete spavati vani”, odlučan je bio kaštelan Ivo.

“Baš me briga što ti misliš. Meni ne smeta spavat sam jer volim spavat u hladnom. Bolje spavati sam nego među nekim govnima. A ja bar znam sastavit prosto proširenu rečenicu za razliku od nekih, ali tješim se jer su u ono vrijeme kaštelani na poziciju dolazili poslom, a ne znanjem. Idi spavaj, starci već odavno spavaju”, završio je Tin.

Njegova lijenost je ovoga puta posebno živcirala Sarah, koja je stvar uzela u svoje ruke i primijenila na Tinu staru odgojnu mjeru, popularno nazvanu „šamarčina“.

„Diže mi živce“, vikala je nervozna Sarah u prostorijama višeg klana, obula se i sjurila do Tina koji je sjedio sam u dvorištu. „Kakvih ti problema imaš? To što tebe mater nije odgojila me ne zanima. Ti se nemaš pravo ovako ponašati“, očitala mu je bukvicu i opalila šamar.

Tin je sve to smireno promatrao i naposljetku hladnokrvno konstatirao: „Mislim da si ispala iz igre“.

Nešto kasnije, Sarah je u suzama objasnila zašto je fizički napala Tina. “Mi se tu ubijamo od posla, svaki dan nešto radimo, a on nas tretira kao mazge. Po cijele dane spava, drugima naređuje da mu peru veš, da ga kupaju,…puknuo mi je film. Ne radi mene, nego radi drugih. Ovdje ima ljudi koji mu mogu biti roditelji. Ne možeš se prema njima tako ponašati”, kazala je Sarah.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja