BIG BROTHER Evo svih ljubavnih zamrzlama već već u prvom tjednu!

Već kroz prvih desetak dana, u kući su se rađale i nove ljubavi. I dok su neke pukle već na samim počecima, neke tek nastaju…

Prve ljubavne iskrice rodile su se između plavokose Anezi i velikog šarmera Luke, koji se već na početku pohvalio svojim brojnim ljubavnim uspjesima.

„Ti bi se zaljubila u mene!“, izjavio je Luka simpatičnoj pjevačici, koja je isto osjetila kemiju.

Ubrzo su oboje imali zadatak u kojem su morali pokazati svoje umijeće zavođenja pa je tako Luka morao zavesti Renatu, a Anezi Luku, dok je Bojan „bacio oko„ na pjevačicu, a ona gajila osjećaje prema Luki.

Tako se i dogodio ljubavni četverokut Anezi – Renata – Luka – Bojan. I dok je Luka objašnjavao stanarima kako je neodoljiv ženama i bez lakoće im prilazio, a ovog puta zbog zadatka, priznao je Big Brotheru da mu se sviđa Renata. Upravo zbog toga je Anezi zadirkivala Luku prema kojem je gajila osjećaje, dok je ona privlačna Bojanu.

„Da, ja trzam na svoju partnericu ovaj tjedan!“, otkrio je Bojan Bigiju.

Nakon njih amorova strelica pogodila je i smeđokosu Splićanku i Križevčanina, koji je pred svima otkrio da mu se Lucija jako sviđa. Iako Splićanka ne želi priznati, čini se kako se nakon svake svađe vraća Antoniju.

Tko se komu sviđa, koga ljubi, tko je na koga ljut i čija će se ljubav nastaviti i izvan zidova zagrebačkog studija, ostaje nam samo čekati i vidjeti!