BIG BROTHER: Riječanka Bojana napustila BB kuću, ušla Ana Kovačec

Idi na originalni članak

Samo dva dana nakon nominacija, Big Brother je stanarima pripremio neočekivano iznenađenje – još je jedan stanar zauvijek napustio BB kuću

Oglas

Radi se o Riječanki Bojani Lončarević koja je kuću napustila nakon 18 dana izolacije, i to odlukom gledatelja ispred malih ekrana.

Da Big Brother ove sezone doista sprema iznenađenja, a stanari mogu očekivati neočekivano, vidjeli smo i ovoga puta. Antonija Blaće ponovno je bila glasnica loših vijesti.

”Donosim vam probleme!”, rekla je Antonija šokiranim stanarima i dodala, ”Danas imamo blic-izbacivanje. Netko od nominiranih večeras će napustiti kuću”.

Nakon nekoliko napetih minuta iščekivanja, Antonija je obznanila kako su gledatelji odlučili da upravo 48-godišnja Riječanka napušta show.

Simpatična Bojana bila je najstarija kandidatkinja ove sezone, a iako je nekoliko puta naglasila kako se među mlađim stanarima osjeća diskriminirano, nije joj bio problem svakodnevno im udijeliti pokoji životni i ljubavni savjet.

Kako su ostali stanari reagirali na nenadano Bojanino izbacivanje, ne propustite doznati u novoj dnevnoj emisiji, od 21:20 na RTL-u.

Nova stanarka – Ana Kovačec

Big Brother je dobio novu stanarku, Zagrepčanku Anu Kovačec, koja se odlučila okušati u avanturi popularnog reality showa Big Brother.

Ana Kovačec dolazi iz Zagreba i vodi ugostiteljski obrt zajedno s dečkom. Smatra da je bolja od drugih zbog svog ponašanja. U Big Brother kuću voljela bi ponijeti šminku da može lijepo izgledati, neku knjigu, koju bi pročitala kada joj je dosadno, te mobitel jer je velika ovisnica o društvenim mrežama, ali i fotografiranju.

Ani odgovaraju otvoreni, društveni i zanimljivi ljudi, a nikako se ne može zamisliti u društvu s dvoličnim, umišljenim i bahatim pojedincima.

Kako kaže, u Big Brother kuću prijavila se jer želi novo iskustvo, a nada se da će uspjeti izaći iz komfort zone te izdržati bez mobitela.

Exit mobile version