BIG BROTHER: Riječanka Bojana napustila BB kuću, ušla Ana Kovačec

Samo dva dana nakon nominacija, Big Brother je stanarima pripremio neočekivano iznenađenje – još je jedan stanar zauvijek napustio BB kuću

Radi se o Riječanki Bojani Lončarević koja je kuću napustila nakon 18 dana izolacije, i to odlukom gledatelja ispred malih ekrana.

Da Big Brother ove sezone doista sprema iznenađenja, a stanari mogu očekivati neočekivano, vidjeli smo i ovoga puta. Antonija Blaće ponovno je bila glasnica loših vijesti.

”Donosim vam probleme!”, rekla je Antonija šokiranim stanarima i dodala, ”Danas imamo blic-izbacivanje. Netko od nominiranih večeras će napustiti kuću”.

Nakon nekoliko napetih minuta iščekivanja, Antonija je obznanila kako su gledatelji odlučili da upravo 48-godišnja Riječanka napušta show.

Simpatična Bojana bila je najstarija kandidatkinja ove sezone, a iako je nekoliko puta naglasila kako se među mlađim stanarima osjeća diskriminirano, nije joj bio problem svakodnevno im udijeliti pokoji životni i ljubavni savjet.

Kako su ostali stanari reagirali na nenadano Bojanino izbacivanje, ne propustite doznati u novoj dnevnoj emisiji, od 21:20 na RTL-u.

Nova stanarka – Ana Kovačec

Big Brother je dobio novu stanarku, Zagrepčanku Anu Kovačec, koja se odlučila okušati u avanturi popularnog reality showa Big Brother.

Ana Kovačec dolazi iz Zagreba i vodi ugostiteljski obrt zajedno s dečkom. Smatra da je bolja od drugih zbog svog ponašanja. U Big Brother kuću voljela bi ponijeti šminku da može lijepo izgledati, neku knjigu, koju bi pročitala kada joj je dosadno, te mobitel jer je velika ovisnica o društvenim mrežama, ali i fotografiranju.

Ani odgovaraju otvoreni, društveni i zanimljivi ljudi, a nikako se ne može zamisliti u društvu s dvoličnim, umišljenim i bahatim pojedincima.

Kako kaže, u Big Brother kuću prijavila se jer želi novo iskustvo, a nada se da će uspjeti izaći iz komfort zone te izdržati bez mobitela.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari