BIG BROTHER: Show napustili Juraj i Zebo, stanari sami biraju tko sljedeći ulazi u kuću!

Antonija Blaće pozdravila je publiku u studiju i ispred malih ekrana te najavila kako je pred nama još jedna napeta večer u kojoj slijede brojna iznenađenja!

Da je pred nama uistinu zanimljiva emisija u kojoj možemo očekivati neočekivano, Antonija je otkrila već na samome početku – večeras će kuću zauvijek napustiti dvoje stanara, a to oni još uvijek ne znaju!

Nakon što je najavila tek jedno od iznenađenja za stanare, u prilogu smo se podsjetili najboljih trenutaka ovog tjedna.

Antonija se po prvi put večeras javila stanarima, no s ne baš dobrim vijestima – mora im priopćiti tko će od nominiranih napustiti kuću.

Odlukom gledatelja, kuću je prvi napustio 28-godišnji Juraj Golubiček, koji se potom pridružio Antoniji Blaće u studiju!

Juraj je za vrijeme Anine vladavine, odlukom tajne obitelji, dobio dodatan bod prilikom nominacija koji je mogao dodijeliti nekome od stanara. No budući da je napustio kuću, Antonija mu je obznanila kako svoju moć bodovanja mora predati nekome drugome, a Juraj je bez puno razmišljanja odabrao Tomislava.

Antonija se ponovno uključila u kuću kako bi svima priopćila Jurajevu odluku, a Juraj se po zadnji put pozdravio sa sada već bivšim stanarima.

”Odabrao sam Tomislava jer je vječno nominiran pa da bar ima nekakvu utjehu”, objasnio je Juraj svoj odabir.

Nakon što je Juraj napustio studio, BB domaćici Antoniji Blaće pridružila se Bojana Lončarević koja je kuću napustila prošloga utorka.

”Lijepo iskustvo i velika avantura. Preporučila bih svakome”, naglasila je 47-godišnjakinja, kazavši kako smatra da će nove stanarke u kuću donijeti nova uzbuđenja.

Antonija se, nakon samo nekoliko minuta, ponovno javila iznenađenim stanarima, i to kako bi im priopćila još jednu lošu vijest. Odlukom gledatelja, drugi stanar koji večeras napušta kuću je Daniel Tomić Zebo.

Nakon dolaska u studio, Zebo je otkrio svoje prve dojmove. ”Htio sam izaći danas, dvoumio sam se oko ostanka. Cilj mi je bio izdržati dva-tri tjedna”, priznao je, naglasivši kako bi, da je ostao, nominirao Nikolu i Anezi.

Nakon izlaska Juraja i Zebe, na redu su bile nominacije, prve u potpunosti javne!

Prva je na redu bila Anezi. Dva boda dodijelila je Luciji, a jedan bod Matiji.

Bojan je nominirao Nikolu i Luku. Nikoli je dodijelio dva boda jer mu nije zabavan, a donedavnom prijatelju Luki jedan bod jer je sabotirao zadatak i kršio pravila kuće.

Ana je dva boda dodijelila Matiji jer s njim, kao s novim stanarom, nije ostvarila nikakvu komunikaciju. Jedan bod dodijelila je Anezi jer je čula od ostalih stanara da ju je u nekoliko navrata osuđivala.

Nova stanarka Anči dva je boda dodijelila Nixari, a jedan bod Bojanu jer s njim najmanje komunicira.

Luka je dva boda dodijelio Nikoli, a jedan bod Bojanu jer se ovoga tjedna nije pretjerano trudio.

Orky je dva boda dodijelio Nikoli jer su mu njegove fore glupe, a bod je dodijelio Matiji jer nisu previše komunicirali, a ne može nominirati nekoga tko mu je draži.

Lucija je vrlo izravno nominirala Anezi, dodijelivši joj dva boda jer ju nervira, a bod je dodijelila Bojanu jer smatra da je neiskren.

Antonio je dva boda dao Matiji jer s njim nije komunicirao te zato što ima ‘debilne’ fore, a jedan bod Bojanu, također zbog neiskrenosti.

Dubravka je dva boda dodijelila Orkyju jer je uopće ne doživljava niti komuniciraju, a jedan bod Luki jer je željela vidjeti njegov striptiz, koji je on ovoga tjedna bojkotirao.

Marijan je nominirao Luku zbog sabotaže zadatka i dodijelio mu jedan bod. Na čuđenje mnogih, svom ”bivšem” sinu Nikoli dao je dva boda jer je odustao od zadatka, ”gleda samo sebe i ne igra za ekipu”.

Ljiljana je dva boda dodijelila Nikoli jer ”mora malo više rasti u životu”. Jedan bod dala je Orkyju jer su najmanje razgovarali.

Lidija je jedan bod dala Matiji, a dva boda Bojanu jer nisu imali nikakav kontakt.

Nakon zbrajanja bodova, Big Brother se javio stanarima i obavijestio ih kako su nominirani – Nikola, Matija, Bojan, Orky, Luka, Anezi i Lucija.

Ljiljana i Lidija nove su šefice BB kuće, a večeras su odabrale i svoje timove za novi tjedni zadatak – obaranje rekorda!

Ljiljanin plavi tim čine – Bojan, Anezi, Max i Dubravka, Matija, Luka te Antonio. Lidijin crveni tim čine – Lucija, Ana, Orky, Anči, Tomislav i Nikola.

Za kraj ionako uzbudljive večeri, Antonija je obznanila još jednu važnu novost – stanari će po prvi put u povijesti sami moći odabrati novog stanara BB kuće na temelju videozapisa koje će im slati gledatelji!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari