LEGENDARNI ROCK BEND SIMPLE MINDS DOLAZI U HRVATSKU

Ipak će svirati, legendarni rock bend Simple Minds sljedeće godine dolazi u Zagreb

Foto: FB Simple Minds

Simple Minds trebao je ovog srpnja održati koncert na Šalati, no legendarni rock bend predvođen Jimom Kerrom u Zagreb dolazi ipak u utorak 6. srpnja 2021. godine.

Sve ulaznice kupljene za ovogodišnji koncert vrijede i za nastup iduće godine. Svi kojima novi datum ne odgovara, mogu ostvariti povrat novca na mjestu gdje je ulaznica kupljena od 1. lipnja do 12. srpnja 2020. godine.

U sklopu turneje “40 Years Of Hits”, škotski velikani vraćaju se u Zagreb šest godina nakon što su rasprodali Malu dvoranu Doma sportova. Hrvatsku je ovaj post-punk/new-wave/alternative rock bend posjetio posljednji put prije dvije godine u Splitu, a ovo će bendu biti sedmi posjet Hrvatskoj.

“Svirat ćemo dva duga seta. Turneja mora biti posebna pa smo se jako dobro pripremili. Čut ćete sve klasike i sve velike pjesme, a za hard core fanove izvest ćemo stvari koje nismo dugo svirali”, poručuje frontmen Jim Kerr. Koncert u Zagrebu bit će jedini koncert Simple Mindsa u regiji.

Ulaznice za 2021. već su u prodaji po cijeni od 240 kuna. Ako ih ostane, na dan koncerta ulaznice će iznositi 270 kuna. U ponudi su i VIP ulaznice za tribinu po trajnoj cijeni od 390 kuna.

Do karata možete u Dirty Old Shopu, Rockmarku, Aquarius CD Shopu, Dancing Bear CD Shopu, Dallas Music Shopu u Rijeci te putem Eventima, kako na njihovim prodajnim mjestima, tako i online.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari