JOŠ 10 DANA: U perivoju Guvernerove palače audiovizualni spektakl – koncert britanske kantautorice Anne Calvi!

Točno deset dana dijeli nas od prvog koncerta Anne Calvi u Rijeci kojim ova hrabra kantautorica i virtuozna gitaristica dolazi promovirati svoj treći album “Hunter”

Calvi će nastupiti u sklopu Ciklusa Furioza u okviru projekta Rijeka 2020 – Europska prijestolnica kulture u četvrtak 23. svibnja 2019. u prostoru perivoja Guvernerove palače.

Kao predgrupa Anni Calvi nastupit će talentirana kantautorica Mary May koja se javnosti prvi puta predstavila prije šest mjeseci albumom prvijencem “Things You Can`t Put Your Finger On”.

 

Album snimljen u suradnji s producentom Markom Mrakovčićem zaradio je nominaciju za nagradu Porin u kategoriji „Najbolji album alternativne glazbe“.

Svoju glazbu Mary May uživo svira s bendom kojeg čine redom izvrsni glazbenici – Luka Čapeta na gitari, Marin Živković na saksofonu i Borko Rupena na bubnjevima, a svoju glazbu opisuje kao folk americanu s elementima popa i bluesa.

Mary May se na sceni pojavila u travnju 2018. godine te jednoglasno prvim singlom “Softest Tune” osvojila kritičare. Nastupala je na Indirekt, Bloomsday i Hoomstock festivalima, objavila četiri videospota i opravdala sve pohvale sjajno recenziranog albuma rasprodanom koncertnom promocijom u zagrebačkom Klubu Močvara.

Koncertni Ciklus Furioza na iznimnim riječkim lokacijama predstavlja glazbu koju stvaraju žene, glazbenice koje pomiču granice, izazivaju žanrove te grade nove, uzbudljive glazbene svjetove. U okviru Furioze u Rijeci su do sada nastupile Punčke, Ana Antonova, Brutus, Chelsea Wolfe, Inga Mauer i Rrose.

Redovna cijena ulaznice je 120 kuna do 22. svibnja dok će na dan koncerta ulaznica koštati 140 kuna.

Prodajna mjesta: Dallas Music shop Rijeka, Entrio sustav 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari