Karizmatični Zijah Sokolović s novom predstavom ove srijede gostuje u opatijskom Centru Gervais

Ove srijede, 12. veljače s početkom u 20 sati u opatijskom Centru Gervais gostuje Zijah A. Sokolović s kazališnom predstavom “Lijevo desno glumac,” premijerno izvedene prošle godine.

Svaka “data okolnost” pripada nekoj “prvoj dramskoj radnji”. Svaka “prva dramska radnja” ima svog režisera i pisca. “Prva dramska radnja” u stvarnosti može biti “život”. Ili “brak”. Ili “posao”. Ili “djeca”. “Prva dramska radnja” može biti i “godišnji odmor” ili “jutarnje kupanje” ili “gledanje nogometa” ili “trač”, stoji u najavi ove neobične i nadahnjujuće predstave legendarnog glumca.

Da li naš “život” kao “prvu dramsku radnju” razumijemo objektivno ili subjektivno u “datim okolnostima”? Da li u svakodnevnom životu “prvih dramskih radnji” i mi možemo biti i postati umjetnici? Zašto nam se događa tekst “nemam vremena” ili “ako budem imao vremena” ili “ako nađem vremena”? pitanja su na koja Sokolović nastoji dati odgovor unutar kazališnog komada.

Cijena ulaznice iznosi 80 kuna, a moguće ih je kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji, u caffe baru Nad urom u Robnoj kući Korzo te online na www.mojekarte.hr. Cijena ulaznice s popustom za studente i umirovljenike je 60 kuna, a popust je moguće ostvariti samo na blagajnama Festivala Opatija.

 

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Views Views