KIŠA SINOĆ ZAUSTAVILA “DUGME”, ALI…Pogledajte kako je opatijska publika, mokra do kože, nastavila pjevati legendarne hitove!

Sinoćnji koncert Bijelog dugmeta u sklopu Festivala Opatija prekinut je nakon otprilike 45 minuta zbog olujnog nevremena koje je spriječilo i naknadni nastavak koncerta

Kiša popraćena snažnim naletima bure prijetila je urušavanjem pozornice te uništenjem produkcijske opreme. Publika se u stampedu razbježala tražeći zaklon od nevremena pod šatorima, šankovima te obližnjim toaletima.

Dugoiščekivani koncert grupe Bijelo dugme u sastavu Goran Bregović, Alen Islamović i Mladen Vojičić – Tifa, u pratnji Bregovićevog Orkestra za vjenčanja i sprovode, sinoć je na Ljetnoj pozornici završio nakon par uvodnih pjesama koje je otpjevao Alen Islamović.

Tek što se publika malo zagrijala i opustila uz svevremenske hitove legendarne grupe uslijedio je snažan pljusak koji je nazočne smočio do kože.

Nakon više od pola sata čekanja na prestanak kiše održavanje koncerta je prekinuto.

U nastavku prenosimo službenu objavu za medije organizatora koncerta, agencije Kontakt plus d.o.o.:

Poštovani,

ovim putem Vam se obraćamo povodom sinošnjeg koncerta Bijelog dugmeta na Ljetnoj pozornici u Opatiji koje je, nažalost, prekinuto usljed olujnog nevremena (više sile). Iskreno nam je žao zbog nemogućnosti nastavka koncerta i uživanja u dobroj atmosferi i svima poznatim hitovima legendarne grupe Bijelo dugme, čiji su članovi i sami izjavili da u svojih cca 45 godina karijere nikada nisu doživjeli ovako olujno nevrijeme.

Goran Bregović i Bijelo dugme će se odužiti svojoj publici koja ih vjerno prati već desetljećima, no obzirom na prethodno isplanirani raspored i obveze, u ovom trenutku ne možemo reći točan termin, ali o istom ćemo Vas svakako na vrijeme obavijestiti, te molimo sve posjetitelje da sačuvaju kupljene ulaznice.

Bez obzira na sve, kao ljudi moramo reći da smo sretni i zahvalni da nije bilo veće materijalne štete i ozlijeđenih osoba.

Još jednom, iskreno nam je žao zbog sinošnjeg nevremena, no to je jednostavno bila viša sila. Zahvaljujemo na razumijevanju!

S poštovanjem!

PR management
Kontakt plus d.o.o.

Za kraj ostaje otvoreno pitanje organizatorima koncerta o činjenici zanemarivanja najavljene vremenske prognoze koja je upozoravala na pljusak praćen grmljavinom te sukladno tome koncert premjestiti na moguće zatvorene lokacije, kao što su sportska dvorana “Marino Cvetković” te nedavno otvoreni Kulturni centar Gervais.

Foto & video: Bruno Vignjević/Borna Ćuk (još fotografija OVDJE)

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari