KRENI PREMA … POGONU! Kultni Partibrejkersi u subotu ponovno nastupaju u Rijeci

Idi na originalni članak

Zoran Kostić Cane i ekipa nakon skoro godinu dana ponovno su u našem gradu na radost vjernih riječkih fanova ovog benda. U subotu 17. prosinca s početkom u 22 sata nastupit će u riječkom Pogonu kulture

Oglas

https://www.youtube.com/watch?v=-vb1fkHvKjI

Partibrejkerse su u Beogradu 1982. osnovali godine Zoran Kostić – Cane, bubnjar Goran Bulatović – Manzanera i gitaristi Nebojša Antonijević – Anton i Ljubiša Kostandinović. Nazvali su se Partibrejkers, kako su sami sebe doživljavali. Pretposljednji studijski album “Sloboda ili ništa” objavljuju za PGP RTS 2007. godine. S albuma se ističu naslovna pjesma i “Dugo nema te”, a u postavi su basist Vladislav Rac i bubnjar Dejan Utvar.

Sa dva koncerta iz 3. mjeseca 2009. u Domu omladine pojavljuje se dogoočekivani živi album benda “Krš i lom” (2010), koji pokazuje da su Cane i Anton, uz novog basista Zlatka Veljovića – Lakija i povratnika za bubnjeve Kurjaka, još uvijek jedan od uživo najmoćnijih bendova regije. Posljednji studijski album, “Sirotinjsko carstvo”, dočekan je 2015. godine, a najavio ga je odličan singl “Sitna lova”.

Ulaznice možete nabaviti u pretprodaji po cijeni od 60 kuna u The Beertiji na Trsatu, Dallas music shopu, Croatia records shopu te online na entrio.hr. Na dan koncerta ulaznica će iznositi 80 kuna.

Exit mobile version