VIDEO: Mia Negovetić umalo se rasplakala primajući „Večernjakovu ružu“ kao novo lice godine!

RTL pomeo konkurenciju na ‘Večernjakovim ružama’: Zoran Šprajc je ‘TV lice godine’, nagrade osvojili i Mia Negovetić i Goran Navojec

U petak navečer je u zagrebačkom HNK održana dodjela nagrada “Večernjakova ruža”.

Čak 35 TV, radijskih i glazbenih lica i emisija tijekom gotovo tri mjeseca glasovanja dobilo je priliku da osvoje što više glasova čitatelja, gledatelja i slušatelja te ponesu titulu najboljega/najbolje

https://www.youtube.com/watch?v=UWeMdxNGE-w
U kategoriji “Tv lice godine” nagradu je odnio urednik i voditelj RTL Direkta Zoran Šprajc!

“Stvarno se nisam nadao nagradi. Našim gledateljima beskrajno hvala. Ovo mi je priznanje za više godina staža, valjda za penziju. Gledatelje trebaš slušati, treba ih voljeti. Volim vas i hvala vam još jednom”, rekao je Šprajc.

U kategoriji “Novo lice godine” nagradu je dobila Mia Negovetić pobjednica RTL-ovog showa “Zvjezdice”.

“Hvala svima, hvala žiriju što me nominirao. Stvarno ovo nisam očekivala. Nisam ni znala da mogu biti nominirana. Prvo nisam ni znala što je Večernjakova ruža, a kasnije su mi roditelji objasnili. Hvala svima”, rekla je vidno izbuđena Mia.

I u kategoriji “TV glumačko ostvarenje godine” je slavila RTL-ova zvijezda. Goran Navojec nagrađen je za seriju “Horvatovi” koju možete pratiti na RTL-u.

Nagradu je u Navojčevo ime primio njegov kolega iz serije Jan Begović koji je u glumčevo ime zahvalio svima koji su glasali, ali i svima iz serije “Horvatovi”.

Radijska osoba godine je Dalibor Petko, dok je radijska emisija godine “Ženina vesela lista”.

Nagradu u kategoriji “Glazbenik godine” osvojili su 2Cellos.

“Tv emisija godine” je The Voice.

U nastavku video-podsjećanje na Mijin nastup na Vanninom obljetničkom koncertu, jedan od onih koji su ju i učinili “novim licem godine”!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari