Mlada nada domaće glazbene scene Lovely Quinces nastupa kao predgrupa Robertu Plantu u pulskoj Areni

Osim nastupa legendarnog pjevača Roberta Planta, brojni fanovi poznatog glazbenika biti će itekako zadovoljni mladom kantautoricom koja nastupa kao predgrupa glazbenoj legendi i njegovom pratećem bendu Sensational Space Shiftersima, 30. srpnja u pulskoj Areni. Riječ je kantautorici Lovely Quinces.

Iza imena Lovely Quinces krije se sve poznatija splitska kantautorica Dunja Ercegović koja sa svoje 23 godine ima doista impresivnu glazbenu karijeru. Dobitnica je brojnih nagrada te dviju nominacija za diskografsku nagradu Porin. Nastupala je na mnogim međunarodnim festivalima – SXSW u Austinu, na kanadskom Music Week u Torontu te imala nekoliko kratkih američkih i dvije europske turneje.

Veliku pozornost plijeni svojim nastupima, što zbog snažnog vokala te lakoće kojom vlada pozornicom. Glazba koju svira jest blues s puno folka, malo punka i “starih” alternativnih utjecaja. Žanrovski je možemo povezati s umjetnicama kao što su PJ Harvey, Fione Apple i Laure Marling.

Ukoliko još niste upoznati sa njenim radom, koncert u Areni je prilika koju nikako ne bi smjeli propustiti.

Ulaznice možete nabaviti na svim Eventim prodajnim mjestima te web stranici www.eventim.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari