NOVA EPIZODA

NA KAUČU Vedrane Lisice gostovao je Marko Tolja: „Slava je afrodizijak za neke“

Riječki dečko, hrvatski Sinatra, Marko Tolja gostuje u novoj epizodi podcasta NA KAUČU by Vedrana Lisica.

Kako sam kaže, živi u „izbjeglištvu“ u Zagrebu, a kad dođe u Rijeku, dođe na svoje Pećine i „bulji u more uz koje je odrastao“ ali nije bio svjestan što mu je pred nosom i druži se sa svojim uvijek istim društvom.

Iako ga mnogi znaju isključivo kao glazbenika koji pjeva balade, spaja jazz i pop, mnogi ne znaju da je Marko u stvari talentiran i za crtanje. Zašto ne znamo za neke ekscese s njim? Koji je najgori trač koji je o sebi čuo? Kako mu je bilo kad je dobivao nagrade, a kako kad su ga pljuvali zbog neuspjelog zabavnog showa koji je ukinut nakon prve epizode? Koji je najgori ulet koji je doživio i što su sve neke žene, „opijene slavom“ u stanju ponuditi?

Na pitanje kad je zadnji put nešto napravio po prvi put, Marko odgovara – prije 3 godine napravio sam sina. O ulozi oca koji je većinom kod kuće, o tome kako nastaju njegove pjesme, o tome koliko mu je supruga utočište i kako ga drži na zemlji, Tolja priča iskreno i otvoreno.

O glazbenicima koji su u nedostatku posla postali influenceri, o odnosu s Oliverom Dragojevićem, o prijateljstvu s Petrom Grašom i još puno toga..

Tu je naravno i ILI- ILI i Nikad nisam, već standardni dijelovi ovog podcasta.

Pogledajte epizodu

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari