NIJE BILA IMPRESIONIRANA: “Tim Orešković” pokušao nasamariti i Jadranku Kosor!

Meta najnovijeg poziva komičara Davora Jurkotića, koji se posljednjih dana uživio u ulogu mandatara Tihomira Oreškovića, bila je bivša hrvatska premijerka Jadranka Kosor

Nakon što je dosta uspješno nasamario Željka Keruma i Ivu Josipovića, Davor Jurkotić je u svom showu ‘U zdrav mozak’ za novu metu izabrao bivšu premijerku Jadranku Kosor.

Ponovno se uživio u ulogu novog mandatara Tihomira Oreškovića i odlučio od Kosor zatražiti pokoji dobar savjet.

Za razliku od drugih političara koji su bili oduševljeni kada su čuli da ih zove ‘Orešković’, Kosor ga je zamolila da ju nazove za desetak minuta jer upravo izlazi iz auta.

Kada su se čuli za desetak minuta, ‘Orešković’ je zamolio Kosor da popričaju kada se on vrati iz Kitzbühela, ali joj se i požalio na Zorana Milanovića s kojim ‘teže razgovara nego sa svojim sinom’.

Bivša premijerka mu je rekla da mogu razgovarati te da joj se javi mailom kada se vrati pa da će popiti kavu. Pitao ju je i bi li željela biti dio njegovog tima, na što mu je Kosor ponovila kako će o svemu razgovarati.

‘Orešković’ joj je nakon toga i zapjevao ‘o Jadranko moja mila’, no Kosor više baš i nije imala strpljenja za zafrkanciju pa je ubrzo prekinula razgovor.

Kosor je prije četiri dana na Twitteru napisala kako je obavila zanimljiv i veseo razgovor te da jedva čeka rasplet i da pozdravlja pozivatelja. Lako je moguće kako se tweet odnosio baš na ovaj poziv.

A kako je izgledao ovaj Jurkovtićev pokušaj da nasamari bivšu premijerku, pogledajte u videu. (Vijesti.hr)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari