Ovo se ne propušta, veliki koncert grupe Fit ove subote u riječkom klubu

Foto: Anamarija Vartabedijan

Ove subote, 7. prosinca 2019. godine u Pogonu kulture nastupit će legendarna riječka grupa Fit.

Tri prijatelja iz opatijske Ugostiteljske škole: pjevač Davor Lukas, gitarist Zorko Opačić i basist Miro Tešević davne 1982. godine osnovali su grupu Fit i do kraja desetljeća objavili dva albuma koja su ih proslavila diljem bivše države.

Album “Uz Rijeku” producirao je Milan Mladenović, vođa kultnog benda Ekatarina Velika, na kojem je i svirao gitare zajedno sa Zvonimirom Đukićem – Đuletom, osnivačem danas vrlo popularne beogradske grupe Van Gogh. Kada su im svi predviđali zvjezdani uspjeh sa trećim albumom, dogodile su se ratne 90-e i riječki bend je prestao sa radom.

Vratili su se s albumom “2011”, ali tek sada je bend ponovno u punoj snazi. Krajem prošle godine objavljuju singl “Ljubav je magija”, a u studiju se priprema i novi album.

Fit je bend koji gaji riječki ”romantični” rock i koji svakim novim koncertom utvrđuje gradivo sa svojom vjernom publikom uz glasno, zborsko pjevanje hitova “Kao mačka” i “Zaboravit ću sve”.

Ulaznice se mogu nabaviti u pretprodaji po 70 kuna u Dallas music shopu, The Beertiji i online na entrio.hr. Ulaz na dan koncerta iznosit će 90 kuna.Vrata Pogona kulture se otvaraju u 21 sat, a koncert počinje u 22 sata.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari