Popularna Anđelka stiže u Rijeku s komedijom „Šta me snađe“

U monodrami “Šta me snađe”, Anđelka glumi čak 12 likova!

Popularna glumica, Anđelka Prpić, još poznatija po ulozi istoimene Anđelke iz serije “Andrija i Anđelka”, koja je stekla veliku popularnost diljem regije, prvi put gostuje u Rijeci, 18. listopada u HKD-u Sušak !

U monodrami “Šta me snađe”, Anđelka glumi čak 12 likova. Dramski tekst za ovu komediju potpisuje jedan od najboljih regionalnih dramskih pisaca i scenarista Nebojša Romčević, dok je za režiju zadužen proslavljeni glumac, glazbenik i redatelj Branko Đurić Đuro.

Šarmantna Anđelka u ovoj predstavi igra trideset dvogodišnju bankaricu Jovanku Joku Jakovljević, mladu ženu koja gradi karijeru u surovom korporativnom svijetu. Sasvim slučajno se nađe pred dilemom: čast i bračna vjernost ili uspon u karijeri? Takvu dilemu ne može riješiti sama, čitava vojska likova joj u tome pomaže stvarajući još veću konfuziju u njenoj praznoj glavici, a direktorov sin samo što nije ušao u njenu – sobu.

Nema sumnje da ćete uživati u predstavi!

CIJENA ULAZNICA:
• 110,00 kn Parter 1.-10. red
• 100,00 kn Parter 11.-18. red
• 80,00 kn Balkon

Ulaznice možete kupiti već u pretprodaji na:
• www.mojekarte.hr
ili na prodajnim mjestima u Rijeci:
• Nad Urom – R.K. Korzo (4. kat);
• Dallas Records – Splitska 2;
u Matuljima:
• New Sound d.o.o. – Trg Maršala Tita 2
i u Kostreni:
• Komunalno društvo Kostrena.

Inače, beogradska glumica koju znamo i iz showa “Superljudi” hrvatska je snaha koja se u Senju, kaže, osjeća kao kod kuće.

Na pitanje novinara VL-a ima li ona neki supertalent, zaključila je da ga ima i da ga muškarci, za razliku od žena, neće razumjeti.

– Lako i neumorno mogu šopingirati i za sebe i za druge. To je moj talent – kazala je VL-u Beograđanka koja ne krije da jako voli Hrvatsku i otkriva svoje omiljene rituale kada dođe u posjet.

Sa suprugom Darijem trudi se uvijek pronaći vremena za njih dvoje.

– Kad smo u Rovinju, ne propuštamo bakalar, kad smo u Rijeci, jedva čekamo marendu, u Senju smo kao kod kuće, a u Brinju uživamo u najljepšem vrtu naše tetke Anđelke – kazala majka četverogodišnjeg Jakše o kojem govori u superlativima.