Povodom 35 godina karijere Zabranjeno pušenje ovu subotu u Rijeci

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Obilježavanjem 35 godina od kultnog albuma prvijenca „Das ist Walter“, dugovječna rock institucija Zabranjeno pušenje u Rijeci će 21. listopada održati veliki koncert u Pogonu kulture.

Debitantsko izdanje “Das ist Walter” iz 1984. i danas nosi težinu izuzetnog albuma koji je Zabranjeno pušenje instant lansirao u rock zvijezde.

Prvijenac kao povod za veliki riječki koncert još jednom će podsjetiti zašto je Zabranjeno pušenje jedan od omiljenih rock bendova te koliko je upravo taj album i značaj Waltera kao heroja Sarajeva bio ključan za sazrijevanje mnogih generacija, kako intelektualno, tako i glazbeno.

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Obožavani širom regije s nebrojeno turneja diljem svijeta, već dugi niz godina djeluju pod vodstvom Seje Sexona, koji se s pravom nametnuo kao konstanta i zaštitno lice benda. Uz presjek cjelokupne karijere i goste koji će biti najavljeni u narednim mjesecima, Zabranjeno pušenje u odličnoj formi priprema spektakl za pamćenje.

Na ovom koncertu bend će odsvirati pjesme s prva četiri albuma objavljena u bivšoj državi te naravno i ostale velike hitove, a koncert bi mogao potrajati dva i pol sata.

Ulaznice su u prodaji u Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a) od 11. listopada po cijeni od 90 kuna koja će biti na snazi do 18. studenog. Od 18. studenog do 21. prosinca za ulaz će trebati izdvojiti 100, a ukoliko ostane ulaznica na dan koncerta – 120 kuna.

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari