DA NE BI BILO

‘Režija, samo malo, da ispravim…’ Pogledajte kako je Šprajc reagirao na premijerovu izjavu o demontiranju države

Idi na originalni članak

Voditelj i urednik RTL Direkta “preuredio” je svoju najavu da ne bi ispalo da demontira državu

Oglas

Stradala područje na Baniji ponovo je obišao i premijer Andrej Plenković koji je bio prilično nezadovoljan ne stanjem na terenu nego kritikama toga stanja i napadima na službe za koje kaže kako od prvog dana rade svoj posao najbolje što mogu.
Ali premijer je otišao i korak dalje i rekao kako su takvi napadi pokušaji da se demontira država i kako država nikad nije pokazala ovakvu snagu kao 2020.

Pogledajte VIDEO:

Da je bilo nekih stvarno glupih i nepotrebno žestokih napada na račun službi koje su na terenu od prvog dana bilo je, ali da je bilo i jako utemeljenih kritika, prvenstveno na organizaciju i koordinaciju tih službi za koju je zadužena Civilna zaštita bilo je

Da su bile utemeljene neizravno je priznao i sam premijer koji je jučer de facto razvlastio šefa Civilne zaštite Damira Truta i za prvog čovjeka Civilne zaštite za potresom razoreno područje imenovao ministra Tomislava Medveda.

Ali za svaki slučaj, moram sad malo preurediti iduću najavu da ne bi ispalo da demontiram državu… režija samo malo, umjesto ovoga, ovdje ide “Vlada je super”, pohvala ministru…  Ček samo još ovo… dakle, evo gotovo, možemo sad dalje…

RTL Direkt/Vijesti.hr

Exit mobile version