Riječki dvojac The Siids proglašeni Electro&Off izvođačem godine!

Foto: Riportal

U subotu 1. veljače The Siids nastupaju u riječkom klubu Život, u sklopu službenog otvorenja Rijeke – Europske prijestolnice kulture

Nezavisna glazbena novinarska nagrada Rock&Off u četvrtak 30. siječnja održala se drugi put u zagrebačkoj Tvornici kulture, a nagrađeni su glazbenici koji su svojim marljivim radom obilježili hrvatsku rock&off glazbenu scenu tijekom 2019 godine. Stručni žiri sastavljen od 77 novinara iz preko 40 medija donio je svoj sud, a izvođači su slavili u 10 kategorija.

Riječki autorski tandem THE SIIDS, iza kojeg stoje talentirani glazbenici Darko Terlević i Stanislav Grdaković, proglašeni su Electro&Off izvođačem godine, čime su dobili još jedno veliko priznanje struke.

Prozvani “najperspektivnijim novim riječkim bendom” sigurnim koracima kroče domaćom i regionalnom glazbenom scenom, a odličnim debitantskim albumom BRUTALIST kontinuirano osvajaju publiku i kritiku.

THE SIIDS osvajaju i svojim atraktivnim live nastupima prožetim bogatim elektroničkim zvukom i tamnim dvoglasjem.

Mali dio toga dečki su pokazali jučerašnjim nastupom i izvedbom pjesme ‘Meaningless/Weightless’ , a prva sljedeća prilika za uživanje u audio-vizulanoj poslastici ove je subote, 1. veljače u riječkom klubu Život, u sklopu službenog otvorenja Rijeke – Europske prijestolnice kulture.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari