Rock atrakcija Repetitor ovaj tjedan nastupa u Rijeci

Ljubimci riječke publike, beogradska koncertna eksplozija- Repetitor, nastupit će u Pogonu kulture u petak 29. studenog 2019. godine.

Nebrojene turneje kojima su prošli ne samo regiju, već i čitavu Europu, koncerti u Rusiji i Kini, turneja s Arcade Fire, samo su neke od crtica koje ovaj trio iz Beograda čine jedinstvenim. S tri albuma iza sebe i četvrtim u pripremi, osvojili su veliku bazu fanova i pobrali sjajne kritike, ali prije svega su poznati kao bend koji na koncertima proizvodi eksploziju energije koja nikoga ne ostavlja na mjestu.

Repetitor su svoj prepoznatljivi zvuk polako gradili pod utjecajem žestokog rock‘n’rolla, post-punka i svega između. U svojem repertoaru donose pjesme koje prelaze granice žanrova i koje su izgrađene na energičnom odnosu instrumenata i vokala, postupno gradeći karakterističan kotrljajući zvučni zid koji gazi sve pred sobom.

Repetitor bez sumnje predstavlja najbolje od suvremene garage rock scene Balkana. Bend čine Boris Vlastelica (gitara, vokal), Ana-Marija Cupin (bas gitara, vokal) i Milena Milutinović (bubanj, vokal).

Kao predgrupa nastupit će Gazorpazorp, nova senzacija sa mlade beogradske scene kojima će ovo biti i prvi nastup u Hrvatskoj. Početak koncerta zakazan je za 22 sata.

Cijena ulaznica u pretprodaji iznosi 70, a na dan koncerta 90 kuna. Ulaznice možete kupiti na sljedećim prodajnim mjestima: The Beertija, Dallas music shop, Splitska 2a, Croatia records music shop, Užarska 3 te Entrio prodajna mjesta i online entrio.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari